Пожелания и поздравления за новородено бебе 3

53
Добави коментар
julia.beleva
julia.beleva

Денят, в който се ражда бебе в семейство, е най-важният ден за родителите му. За това се постарайте и ги поздравите с най-хубавите думи, за които се сетите. Добра идея е да поднесете хубав букет на майката. Ето нашите предложения за пожелания за новородено бебе:

Уважаеми родители!
Доскоро сте били просто едно момиче и едно момче, един мъж и една жена, съпруг и съпруга. И това малко същество в памперси ви дава нов висок ранг – този на родителите! И от тук нататък целия Ви живот ще има нов по-дълбок смисъл – възпитанието на новия човек! Желая Ви да се насладите напълно на радостите на родителството! И нека нищо не изпуснете: нито първата усмивка, нито първата крачка или първата дума на детето. Нека грешките бъдат по-малко, а откритията – много повече. И най-важното – нека расте щастливо дете и после щастлив бъдещ родител. Искам да ви пожелая дори повече отличия за в бъдеще – да станете щастливи баба и дядо!

Истинското щастие идва в една къща с първия вик на новороденото бебе. Нека малкото Ви бебе бъде много здраво, весело и щастливо дете. Да ви радва и да ви обича безкрайно!

Няма по-голяма гордост от това да държиш това специално бебе в ръцете си! Да гледаш неговата сладка усмивка и неговите малки пръстчета! Поздравления за пристигането на новия пакет от радост!

Поздравяваме Ви с това чудесно събитие и нека Вашето бебе да расте здраво и щастливо! За Вас започва нов живот и сега трябва да възпитавате и да се грижите много малкия човек. Пожелаваме Ви да бъде интелигентно и добро дете! И Ви пожелаваме винаги да обича Вас – неговите родители, които винаги ще му дават своята любов и подкрепа!

Скъпи приятели, нека детето Ви винаги бъде в светлината на прожекторите и нека живее без никакви проблеми и притеснения! Поздравления!

Казва се, че западния вятър носи усърдие, източния – мъдрост, северния – кураж, а южния – мир. Нека всички те донесат на вашето бебе, всичко което му е необходимо за да стане добър и успял човек! Поздравления!

Истинското щастие идва в една къща с първия вик на новороденото бебе. Поздравления!

Нека животът на вашато дете бъде слънчев и светъл! А Вашият – много по-интересен и колоритен! Поздравления за идването на малкия човек!

Поздравления за раждането на Вашето бебе! Нека да расте силно, нека всичките му желания се се сбъдват и нека никога да не изпитва тъга, скука и отчаяние!

Честито бебе!
Нека расте обградено с обич и късмета да не слиза от рамото му! Нека носи много радост на близките си! Честито бебе!

Нека този дар, изпълни дните ви с чудесни емоции! Много щастие на порасналото семейство!

Нека детето расте здраво, щастливо и с много късмет! На майката бързо възстановяване, а на таткото безпроблемно изтрезняване!

Честито! Много здраве, щастие и късмет да има малкато бебе! Да спинка по много и да дава време на мама да зарежда батериите!

Вижте и пожелания за кръщене на бебе и малко дете.