Skype Portable 4.0 – Изтегли

17
Добави коментар
sladkoto_didence
sladkoto_didence

Преди известно време качих Skype Portable 3.8, а сега реших да добавя и версия 4.0. Знам че повечето хора се придържат към 3.8, но и 4 не е лоша :). Можете да я свалите с бутона отдясно.

Но какво е Skype Portable? Ами това е преносима версия на скайп, а в този случай по-точно на Skype 4.0. Тоест лесно се пренася от един компютър на друг, без да е нужна инсталация. Реално това си е един .exe файл и нищо друго. Цялата програма работи без инсталация и без никакви други файлове.

Възможно е поради липсата на инсталация да са премахнати някакви екстри като запазване на историята или инсталиране на разни добавки (не съм тествал, само предполагам), но на кой му пука :). Нали идеята е да ползваме скайп на компютър, на който нямаме право да инсталираме. В този случай Skype portable е идеален. Можете да си го стартирате директно от преносим носител като CD, флаш памет и т.н. Между другото дори и да не носите със себе си преносим skype, можете да се логнете от където и да е директно през браузъра, благодарение на сайта imo.im.

Googleреклама: Вижте също: