Как да си я върна?

5
Добави коментар
reina
reina

Как да си я върна?

Пише ви един нехранимайко, който цял живот е газил жените. Никога не бих си и помислил, че ще се просълзявам от някакви сълзливи бози, че ще слушам сладникави песни и ще страдам с цялото си сърце и душа. Винаги съм бил корав, дори и гаден. Така си бях свикнал – да получавам всичко, което поискам.

Работя на яхта, пътувам под чужд флаг. Понякога се качвам и на кораб, зависи от офертата. От седем години идвам и си отивам. Имал съм какви ли не емоции на кораба. Не съм бил от най-примерните. Миналата година, след като се върнах от рейс, се запознах с едно момиче. Бяхме на чалготека с приятели и се присъединихме към една женска компания. Харесах Нели от пръв поглед. Няма да си кривя душата, харесвам жени с перверзно излъчване – да имат силикон, перхидрол и грим. Много от мъжете си падат по същото, но ги е шубе да си признаят. Излизахме цяла година. През това време Нели изтърпя какво ли не от моя страна. Много я ревнувах – докато бях за три месеца под чужд флаг, я направих луда с ревността си. Внушавах си, че ходи с други мъже, че ме лъже и мами. Накарах я да си махне акаунта от Фейсбук, да си смени номера и дори да забрани на бившите си приятели да я търсят. Когато се върнах, имахме сериозен разговор. Нели беше разстроена и сега все още ми е сърдита. Получава се така, че често ме няма и в тези периоди полудявам от ревност. Тя работи като танцьорка в столичен клуб и контактува с баровци. Страх ме е, че някой ще я подлъже. Не съм и сънувал, че ще попадна в такава ситуация. На 32 години съм, а се държа като хлапак. Правя всичко възможно, за да се извиня на Нели, но тя не иска и да чуе.

Уважаеми читатели, можете да ни изпратите своята тъжна, весела или поучителна история. Ние ще я публикуваме в сайта Prekrasna.bg.

Пишете ни на e-mail [email protected]

бутон за споделяне