Шаферки / Bridesmaids 2011

2
Добави коментар
kolizeum.net
kolizeum.net

Шаферки / Bridesmaids 2011

    Тази пролет „Юнивърсъл Пикчърс” и продуцентът Джъд Апатоу (”Позабременяла”, „40-годишен девственик”) ви кани да се позабавлявате с „Шаферки”. Кристен Уиг е в ролята на Ани, главна шаферка, чийто живот ни се разкрива, докато води най-добрата си приятелка Лилиън (Мая Рудолф) и група весели шаферки (Роуз Бърн, Мелиса Маккарти, Уенди Маклендън-Кови и Ели Кемпер) на щуро пътуване по пътя към олтара.

Животът на Ани е пълна бъркотия. Но когато разбира, че отдавнашната й най-добра приятелка Лилиън е сгодена, иска непременно да е главната шаферка.

Макар и отхвърлена от любимия и разорена, Ани с блъфиране си проправя път през скъпите и чудати ритуали. Има само един шанс за успех, но е решена да покаже на Лилиън и шаферките й колко далеч може да стигнеш заради онзи, когото обичаш.

  
Kolizeum.net е сайт, в който ще намерите информация за една добра колекция от филми. Тук няма да можете да гледате филми онлайн или да ги сваляте. Всички права на филмите, които ще намерите тук принадлежат на техните собственици.