Силвестър Сталоун пристигна в София

1
Добави коментар
jordanov83
jordanov83

Световноизвестната холивудска звезда Силвестър Сталоун пристигна вчера следобед в София, за да се включи в снимките на филма „Непобедимите 2” (Expendables 2), които започнаха преди дни в „Ню Бояна Филм”, съобщава агенция КРОСС. Той ще играе една от главните роли в лентата – на Барни Рос.

Снимките на филма ще продължат около три месеца, като през следващите седмици се очакват да пристигнат и други холивудски световноизвестни актьори като Брус Уилис, Арнолд Шварценегер, Чък Норис, Долф Лундгрен, Жан Клод ван Дам, Джейсън Стейтъм и др.

В екшъна ще участват и много българи – актьори, каскадьори, технически екипи, компютърни специалисти, статисти. Филмът е продължение на „Непобедимите”, който беше режисиран от Сталоун. Режисьор на втората част е Саймън Уест („Въздушен конвой”, „Лара Крофт”, „Механикът”).

„Бойните сцени в този филм ще бъдат много по-големи и добри от тези в първата част. Мащабите на продукцията са много по-големи, така че ще накараме хората в България да се чувстват много горди. Искам да им кажа, че ще си прекараме страхотно, ще се смеем много, освен това ще похарчим много пари тук, с които ще помогнем на икономиката, така че накрая всички ще бъдем победители“, каза Сталоун, цитиран от news.bg.

Сталоун е за втори път в столицата. През септември 2008 г. актьорът посети страната ни, за да разгледа Киноцентъра в Бояна.

Яна Вичева