Сглобяеми къщи – стил и комфорт

3
Добави коментар
anelia_77
anelia_77

165

 
1
2
3
4
5

(353 гласа, оценка 4.87 от 5)

Сглобяеми къщи – икономия и стил 4.87 от 5 от общо 353 гласували.

Сглобяеми  къщи – стил и комфорт

Сглобяеми къщи, за разлика от традиционното строителство, се изработват от цели сегменти, които се сглобяват на мястото на изграждане. Иначе казано, отделните секции се изработват във фабриката, транспортират се до мястото с

предварително подготвена основа и се сглобяват и свързват към наличната инфраструктура.

Модерните сглобяеми къщи са известни още като модулни къщи, тъй като може да използвате различен вид и брой модули, за да създадете къща с желания брой стаи и разположение.

Сглобяемите къщи се радват на повишен интерес от страна на потребители, поради няколко причини:

Бързина на изработка

Конструирането на сглобяемите къщи е много по-бързо от традиционното строителство. Стандартният срок за изработка, доставка и сглобяване на този тип постройки е два месеца.

Тъй като всяка стая се изработва в завода, всичко което трябва да направите е да поръчате желаната от вас къща, в желана от вас конфигурация. От друга страна, традиционният метод за строене на къща отнема няколко месеца, а дори и година.

В съвременното забързано ежедневие, всеки бърза и времето никога не стига, затова сглобяемите къщи са едно много добро решение, както за жилищна, така и за офис сграда.

Подобрена изолация

Поради използването на съвременните материали и строителството в защитена среда (фабриката), модулните постройки предлагат високо ниво на защита от влиянията на околната среда, гарантират ниски топлинни загуби и високо ниво на комфорт.

Спестяват пари

Основно поради високите си изолационните свойства, сглобяемите къщи осигуряват ниски сметки за охлаждане през лятото и отопление през зимата. Освен това цената на готовия продукт (къшата) е доста по-ниска поради намалените разходи за строителство, дизайн и други неизбежни разходи на строителните площадки.

Свобода при проектирането

Модулната конструкция осигурява гъвкавост и свобода при дизайна и конструкцията на сградата. Може да добавяте, махате и пренареждате отделните модули по желан от вас начин.

Екологични постройки

Сглобяемите къщи нанасят минимални щети на околнат среда, тъй като са изработени главно от рециклируеми и възобновяеми материали, имат ниско ниво на енергийни загуби и не замърсяват околната среда. Тези качества се ценят все по-високо с нарастващите изисквания от страна на хората за опазване на околната среда.

По-добра защита от природните стихии

Сглобяемите постройки са по-здрави от традиционните. Особено, ако живеете в зона, пострадала от торнадо или урагани, модулните къщи са идеалния избор.

Модерните сглобяеми къщи се строят по съвременни и високо технологични методи, че е дори трудно да се разбере разликата между тях и традиционните постройки.

Ниската цена, бързото и лесно строителство и свобода при дизайна са сред най-важните предимства на сглобяемите къщи, правейки ги все по-популярни сред обществото.

 

Вижте още …