Razer DeathAdder Black Edition Превю

1
Добави коментар
Debilz
Debilz

Преди няколко дни получих една много готина пратка – геймърската мишка Razer DeathAdder Black (Edition) и маниакалната механична клавиатура Razer BlackWidow Ultimate

Доста се шашнах, когато взех пратката от куриера, защото кашонът беше неочаквано тежък. Помислих си, че са ми пратили повече от тези два геймърски аксесоара. След като отворих пратката, разбрах причината – клавиатурата BlackWidow Ultimate едно чудесно изобретение, дело на модерните технологии, но е доооста тежко.

В това превю обаче ще разгледам набързо мишока DeathAdder Black Edition. В ревюто ще има по-подробни впечатления

Да се захващаме за работа!

Както някои от вас знаят, че първия Razer DeathAdder е една от иконите в индустрията на геймърските мишки – тотална Легенда. Удобна, ергономична, красива и загадъчна… и уважавана от много геймъри. Тази мишка е такъв успех, че в момента се предлага в цели 8 версии, включително и такава за левичари. До преди година имах точно такъв мишок (десничар съм), но го сполетя много лоша съдба – котаракът ми явно не го харесваше и реши да го изненада в съня му – заля го със сутрешното ми кафе

Много ми харесва това, че Razer слушат своите фенове и им дават това, което искат. И Razer DeathAdder Black Edition е пример за това – същата форма, удобство, ергономичност и излъчване, без почти никаквъ външни промени спрямо първия!

Опавката на черния DeathAdder е типичната за повечето мишоци на Razer – атрактивна, с отварящ се капак, през който да видите продукта, та дори и да го хванете с ръка, без да се налага да отваряте добре запечатаната кутия.

Съдържанието – брошурки, опътване, 2 стикера с логото на Razer… и самия DeathAdder Black Edition… с 2-метров кабел с USB накрайник.

Както споделих вече, DeathAdder Black Edition има същата форма като тази на първия. Казвал съм го много пъти на приятели и познати – DeathAdder и Imperator са двете най-удобни мишки, които са попадали в ръцете ми! И тези думи важат с пълна сила и за черната нинджа версия на Легендата – в ревюто не очаквайте по-различно мнение относно този казус

По-голямо впечатление ми направиха цветовете на мишока. Макар и името да подсказва, че в кутията ще видим черна нинджа, в действителност DeathAdder Black не е толкова black, а повече gray (сив). Основният цвят е тъмно сиво… бие ми на карбоново сиво. А къде е черното ли – по-страните и на долната част.

 

Всъщност, Black май се отнася за логото, защото при тази версия на Легендата, то не свети, както и скролетър… дори не премигват – ето това май вече спада към категорията „черна нинджа“.

 

Отдолу няма нищо, което може да привлече погледа ви, освен 3.5G сензорът. За него обаче ще пиша по-надълго в ревюто на Razer DeathAdder Black Edition. Очаквайте го скоро!

[box color=orange]Прочетете ревюто ми на Razer DeathAdder Black Edition тук![/box]

Черната нинджа DeathAdder Black Edition вече се предлага и на родния пазар. За моя изненада обаче, единственото онлайн място където успях да я открия не беше нито в Ozone.bg, нито в GamingGear.bg… А в Multirama на цена от 119 лв.