ВОДОПРОВОДНИ УСЛУГИ-ПЛОВДИВ

1
Добави коментар
vodoprovodi
vodoprovodi

                                             0876138157                                    0886754740

Денонощни ВиК услуги – пристигаме до час след подаден сигнал за авария, качество и професионализъм на разумна цена ! Достъпни ВиК услуги в Пловдив, без почивен ден – 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата !

Нашите услуги …

… са достъпни 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Свържете се с нас на телефон 0876138157 и ще Ви посетим в съобразен с Вашия график!

Основните водопроводни услуги, които извършваме, включват подмяна на части от ВиК мрежата, отстраняване на течове, ремонт на запушени тръби, тоалетни чинии и сифони, подмяна на спукани тръби, монтаж и демонтаж на водни помпи, инсталиране, ремонт и преместване на тоалетни чинии, всякакви поправки на кранове, премахване на проблемите по системата за циркулация на топлата и студена вода,цялостен монтаж на парно инсталации, поставяне и ремонт на бойлери, цялостно проектиране на бани, тоалетни, кухни … и много други.

Ние се стремим да предложим висококачествени В и К услуги, защото Вие, като наш клиент сте приоритет номер едно за бизнеса ни! При спешни случаи !!!

Без значение дали е през деня или през нощта, ние сме на разположение, защото знаем, че аварийните ситуации могат да възникнат по всяко време!

                                         „M & P“ ЕООД                       Гаранция за високо качество!!!