Ачерно – Идеи за обзавеждане и интериор

1
Добави коментар
izzbg
izzbg

Когато фантазията ви се развихри и потърсите професионалните ни услуги, ние ще примирим естетическите конфликти. Единственото, което можете да очаквате в този случай, е забележителен резултат.

Проектът, който ви представяме, е за реконструкция на един от офисите на голяма компания, действаща на територията на България. Следвахме една и съща тенденция за всяко от помещенията в този офис. Стремежът ни беше да го направим елегантен и представителен, но и в не по-малка степен приветлив и уютен, защото офисът все пак е работно място за много хора, които прекарват преимуществена част от деня си в него.

Когато сте у дома, трябва не само да се чувствате недосегаеми в своята крепост, както се твърди в познатата крилата фраза. Когато сте в дома си, трябва да усещате, че всяко кътче от него сте вие. Домакините на жилището, което реконструирахме, преминавайки през всички етапи на проекта от идеята до изпълнението му, пожелаха да го превърнат в своя визитна картичка.

Монохромната среда, разнообразена с различен от бялото и черното цвят, е класическо решение за изискания дом на съвременния човек. Вариациите на тази тема са въпрос на умения. Предлагаме ви да се насладите на този проект за реконструкция на жилище.

Наскоро преобразихме малък градски апартамент, за да му вдъхнем нов живот, за да подготвим стените да погълнат звуците на хубава музика и искрен смях. Обзаведохме жилището в светли пастелни нюанси, прегърнали слънцето, в елегантно кафяво и наситено люляково лилаво.

Времето, което прекарваме със семейство и приятели в разговори, споделено забавление или хранене, в една или друга степен е време, отделено на човека до нас. Времето е най-ценният ресурс, който притежаваме, и когато го прекарваме с друг, му подаряваме част от живота си. Ние в Ачерно се стараем да осигурим оптималните условия за пълноценно прекарване на тези най-важни моменти в приятна и най-вече персонализирана атмосфера.В случая заложихме на модернистични идеи и натурални меки тонове за постигане на максимален уют.

В къщата, която реконструирахме, за да създадем мечтания дом за наши клиенти, заложихме на характерната лаконичност на формите, на запазване на отворените просторни пространства, в които декорацията е рядкост. Подчертахме внушителния мащаб на жилището и заедно с домакините действахме със замах, за да придадем индивидуалност на всяко кътче.

Изготвихме проект за реконструкция на градски апартамент, в който базисните цветове са типично пролетни – ненатрапчиво люляково бледолилаво, нежни бяло и бежово, тъмнокафяво и ярко зелено, асоциирано с цвета на току що поникнали крехки кълнове. Представяме ви ултрамодерни интериорни решения, подходящи за градско жилище, които внасят глътка свеж въздух в забързаното всекидневие.

Повечето от нас асоциират приемните с важни моменти от живота си, с пъстра гама от емоции и най-вече с времето, прекарано в чакане. Опитахме да покажем, че е възможно да се скъса с тази погрешна представа, свързана с напрежението, породено от неизвестността. Създадохме проект за обзавеждане на приемна, като си послужихме с най-доброто от класическия английски стил.