Здраве: Derma v10 мнения

5
Добави коментар
rusenez
rusenez

Лично за мен преди да почна да използвам какъвто и да е продукт за отслабване, задължително проверявам какво пише за него в интернет. До голяма степен за повечето продукти пише, че са ефективни и има добри мнения. Аз обаче съм пробвала голям брой продукти за отслабване и съм била на обратното мнение, резултатите са нулеви, въпреки многото мнения на жени, които твърдят, че помагат.

Преди седмица видях рекламата на един много интересен продукт за отслабване лепенки Derma V10. Както всички други продукти побързах и този да си го поръчам. След 3-4 ден както пишеше на упътването загубих апетит. До 7 ден в момента съм отслабнала с килограм и 800 грама, което по мое мнение е много добър резултат и това е само за една седмица. Надявам се да продължи все така.

Супер много се развълнувах и реших да споделя моето мнение за Derma V10, надявам се други дама да изкажат мнения да споделят за продукти, които са ползвали и са останали доволни и тука не говоря само за продукти за отслабване но и за всевъзможни други, от които са изпитали удоволствие и са останали с положителни мнения!

Derma v10 мнения