Дамски дрехи | Мода за макси дами | Купи онлайн от BG-LOOK.COM

1
Добави коментар
ivanstoev
ivanstoev

Дамски дрехи

Дамските дрехи и облекло винаги са приоритет номер едно за всяка дама. Искате да израстнете в кариерата със стил , да бъдете ослепителна на с рокля парти или да впечатлите своя любим с нови дрехи? Тук е правилното място за избор на вашия гарбероб. Колекциите ни от дамски дрехи и облекло покриват широк диапазон от необходимост да изглеждате елегантно и със самочуствие.Елегантната визия на BG-LOOK покрива стилни панталони в съчетание с красиви блузи или туники съобразени с актуалните цветове за сезона.Деловата визия покрива дрехите ви за служебни мероприятия и натоварения офис график.Това включва голям набор от модели в секция дамски ризи , ризи с дълъг ръкав и ризи с къс ръкав.Можете също да комбинирате с връхна дреха като дамско сако или пончо.Като долна част на дрехите от BG-LOOK можете да завършите с дамски панталон или дамска пола. Тук разнообразието е голямо – можете да намерите дамска пола с висока талия, дамска пола с дантелени елементи или дамска пола с бродерия за малко по-разчупен дизайн. Панталоните можете да избирате между модерния тип панталон цигара или по разкроен модел панталон с широк ханш.Друга секция в нашия онлайн магазин за дрехи ще Ви предложи бляскава парти визия с впечатляващо разнообразие от над двеста модела елегантни вечерни рокли и парти рокли. Разнообразието от цветове и кройки на самите модели рокли е впечатляващо- от рокля с дълъг ръкав, рокля с дълъг ръкав до модели съчетани изискано с допълнителни декоративни материи.
Да не пропускаме и връхните дрехи като палта, дамски якета, дамски манта и шлифери, почно и дамски жилетки като стигнем и до леките наметки тип болеро и елече.Всеки ессенно-зимен сезон Ви предоставяме избор от над сто модела палта и плътни дамски дрехи.Всички продукти в секцията дамски дрехи в BG-LOOK.COM са изработени от висококачествени материи, придружени с марки за експлоатация и по дълготрайна употреба.
Не забравяйте – ние подкрепяме българското производство на дамски дрехи и облекло и почти всички модели са избработени от местни български фирми.С покупката си при нас допринасяте за развитието и усъвършенстването на модния бранш в България.
На Ваше разпложение сме 24 часа на седмица, 365 дни в годината. Поръчка на дамски дрехи се приемат както чрез онлайн магазина, така и по телефон обозначен на страницата.
Приятно Пазаруване!

 85.99 лв.

 69.99 лв.

 79.99 лв.

 79.99 лв.

 75.99 лв.

 52.99 лв.

 49.99 лв.

 49.99 лв.

 59.99 лв.

 49.99 лв.

 49.99 лв.

 59.99 лв.

 64.99 лв.

 72.99 лв.

 59.99 лв.

 59.99 лв.