Universal Animal, Animal Pak, Animal Stak, Animal Cuts, Animal Pump, Хранителни добавки Universal Animal от silabg.com

2
Добави коментар
bobbydigital
bobbydigital

Серията Animal на Universal. Единствената и неповторима. Оригиналът.

Вашето тяло е храм. Затова вие сте тези, които злоупотребяват с него, наказват го. Затова вие го жертвате… Напрегнете го до неговите граници със всяко следващо смазващо вдигане. Вдигането на тежести е като война. Това е начинът, по който тренирате. Но да бъдете животно (Animal) е нещо повече от просто една тренировка. Това е начинът, по който живеете. Това е вашето агресивно поведение, което малко хора могат да разберат. Това е живот, посветен на упоритостта.

Вижте, тук не става въпрос за готини фитнес екипи или принадлежности. Вашата тренировка е груба, без ненужни украшения. Вие правите изявление по начина, по който тренирате, а не по начина, по който се обличате. То е заради вас, посветеният боец, животното (the Animal), затова ние правим такива хардкор тренировъчни „пакове“. Защото, когато става въпрос за хранителни добавки, Animal е изцяло фокусиран върху работата.

Повече от двадесет години, в чантите за фитнес, шкафчета и кухненски чекмеджета на шампиони по целият свят са откривани пакове на Animal: победители в Мистър Олимпия, световни рекордьори във вдигането на тежести, както и олимпийски златни медалисти. Защо? Защото Animal ви дава всичко, от което се нуждаете, без нищо друго излишно – всичко удобно дозирано в един „пак“. Без измами, без глупости в състава им. Най-хубавото от всичко е, че не е нужно да правите догадки. Не е нужно да комбинирате различни хранителни добавки заедно. Те вече са смесени заедно във всяка кутия. Защото във всеки пак на всяка кутия Animal, вие получавате завършени, проверени във времето хранителни добавки, които работят.

Това е което прави Animal толкова уникални в свят пълен с измами и лъжи. От компанията ви обещават реални резултати и застават зад всеки продукт, който продават със 100% гаранция. Никоя друга компания не може да се доближи до това ниво. С Animal вие получавате увереност от един вече доказан опит. Все пак, Animal са издържали най-трудният тест от всички, а именно тестът на времето. Затова, когато сте готови за следващото ниво, обърнете се към Animal, оригиналните хранителни добавки за хардкор тренировки. Единствени и неповторими, от 1983 година насам.

Силата на един пак

През 1981 година, компанията открива, че „паковете“, или индивидуалните пакети, пълни със смесени таблетки и/или капсули, са идеалната система за доставяне на необходимото на щангистите от световна класа, които изискват доказани, ефективни и пълни хранителни формули. През 1983 година, след задълбочени изследвания и тестове в областта, първият Animal Pak се задвижва по продуктовата линия на съвременната производствена фабрика на компанията в Ню Джърси, и от там нататък всичко е история.

В продължение на две десетилетия и безброй опити да се фалшифицира, Animal Pak все още е пак номер 1 по продажби в света на бодибилдинга. Днес, заедно с другите продукти на Animal, името на компанията става синоним на качество, и се превръща в единствения истински избор на културистите и щангистите от „старата школа“ – онези, които се интересуват само от тренировките си и начина им на представяне.

От видовете хапчета до изчерпателен списък на активните съставки в определените количества, Animal не е за хора със слаби сърца. Това е сериозна хранителна добавка. Макар да няма причина сериозните хранителни добавки да бъдат трудни за приемане. Паковете, определено предлагат лесен начин да приемате правилните неща, започвайки от обширните „предварително начертани“ формули, до удобните найлонови торбички, в които идва индивидуално опакован всеки пак. Без излишна бъркотия и суетене.

Също като при тренировката, когато става въпрос за хранителни добавки, няма преки пътища. Придържайте се към продуктите, които са помагали на щангистите да постигнат своите цели както през годините на своята кариера, така и след това. Всяка опаковка на Animal предоставя всичко от което имате нужда, за да допълните своята диета и ви помага да тренирате за по-добри резултати. Цялата линия Animal е доказана, тествана в реалния свят, и гарантирано работи. Всеки път.

Начинът на Animal

Компанията определено получава купища имейли с въпроси относно това кой точно продукт да взимат потребителите, какво прави всеки един от тях, как да ги комбинират и т.н. За да може да държи всички свои потребители в течение (а и за да си отдъхне малко от тези имейли), компанията предоставя няколко линка с информация. Ако вие се интересувате от определени „пакове“ на продуктите Animal, кликнете тук. Ако се интересувате как да комбинирате различните продукти на Animal, кликнете тук.  Ако искате да видите удобна диаграма, която да показва ползите от всеки продукт, кликнете тук. И накрая, ако искате да прочетете малко информация от истински потребители, натиснете тук.

Базови срещу циклични хранителни добавки
Продуктите на Animal са основно две категории – „базови“ и такива за специфични цели, които са за „циклично хранене“.  Казано простичко, основните хранителни добавки са тези които приемате всеки ден. Тези хранителни добавки включват основни съставки от които се нуждае вашето тяло:  Animal Pak, Animal Omega, Animal Nitro, Animal Pump и Animal Flex. Продуктите за „циклично хранене“ са специализирани хранителни добавки, предназначени да извличат специфични резултати, за определено време или да предоставят съответни ползи. Тези продукти принципно следват 21-дневен цикъл и включват Animal Stak, Animal M-Stak, Animal Test, и Animal Cuts.

Animal Pak
Основни хранителни добавки. Когато става въпрос за хранителни добавки, това е вашата същина и основа, вашият „скелет“. Това е първата стъпка, началната точка… Идеалният вариант е, когато приемът на продукти на Animal започва с Animal Pak като основа на програмата. Започвате с Animal Pak и към него добавяте останалите. Animal Pak съдържа пълен комплекс витамини, минерали, антиоксиданти, електролити, храносмилателни ензими, амино киселини, и още много неща.

Animal Omega
Основни хранителни добавки. Хората, занимаващи се сериозно с бодибилдинг, знаят стойността на всички тези неща като  „съществена“. Като съществените амино киселини. Като съществените мастни киселини, или EFAs EFAs са от решаващо значение за сериозните щангисти поради куп причини. Animal Omega е специфичен EFA продукти, който комбинира многобройни източници като риба и растителни масла, за получаването на завършен и изчерпателен EFA продукт. Удобен за употреба и правилно дозиран за хората занимаващи се сериозно с бодибилдинг,  Animal Omega е последната дума при EFA добавките.

Animal Pump
Основни хранителни добавки. Покрива основните добавки плюс креатин. Не само добрите стари изпитани съставки и истински монохидрати, но и най-новите и най-страхотните възможни патентовани магнезиев креатин, трикреатин малат и креатин етил естер.  Още повече, че компанията добавя вътре и пълен набор от екстри, включително NO (азотни) бустери, стимуланти, умните лекарства, и други клетъчни увеличители, антиоксиданти (свързани с азотния оксид) и още. Това е вашият единствен, „напомпващ“ продукт, на основата на креатина.

Animal Flex
Основни хранителни добавки. Цялостна, обхващаща много неща в едно, хранителна добавка за връзки и сухожилия, създадена специално за щангисти и културисти. Пълен потенциал и лесната дозировка, приемана веднъж дневно, правят Animal Flex перфектната „поддържаща“ хранителна добавка за силни спортисти, които търсят „подсилване“ на основната структура на тяхната физика. Запомнете – вие може да наблягате на масата, но ако не поддържате също така и връзките, ставите и сухожилията, скоро ще попаднете в света на болката.

Animal Stak
Хранителна добавка за циклично хранене. Animal Stak е специализирана про-тестостеронна хранителна добавка Animal Stak може да помогне на тялото ви да подобри: (1) съществуващите тестостеронови нива и (2) цялостните тестостеронови функции/съотношения. Тук от решаващо значение е втората точка. Animal Stak  ви помага да оползотворите това, което вече имате, наблягайки на съотношенията на „свободни тестостерони“. Въпреки че може да имате високи тестостеронови нива, ако те са обвързани с „цялостния“ тестостерон, вие не може да надграждате върху тях. Animal Stak е създаден, за да се справи с този проблем. Подходящ е за хора, занимаващи се с вдигане на тежести, които са над 25 годишна възраст и тези, които са с „ниски“ свободни тестостеронови нива.

Animal Nitro
Основни хранителни добавки. Основните амино киселини  (EAAs) са наистина „съществени“ за човешкото тяло и за силата на спортистите. Вашето тяло не може да произвежда EAAs, затова единствения начин по който може да ги приемате е чрез храната или чрез добавки. Когато става въпрос за пре- и пост- тренировки, нищо не е по-добро от EAAs, за да стартира синтеза на анаболи и протеини. Амино киселините в Animal Nitro са направени по подобие на аминокиселините в реалният човешки мускул за по-големи ползи. Все пак, не става въпрос да получите просто едни амино киселини. Става въпрос за това да получите правилните съотношения и правилните количества.

Animal M-Stak
Хранителна добавка за циклично хранене. Animal M-Stak  е „естествен“ анаболен продукт, проектиран специално за “hardgainers” (или това са тези хора, които изпитват трудност да натрупат тегло) и тези, които работят за „маса“. Animal M-Stak помага за повишаване на анаболизма чрез протеинов синтез и задържане на азот. Animal M-Stak може да ви помогне да превърнете по-голяма част от калориите, които консумирате в чиста мускулна маса, а не в телесна мазнина (разпределение на хранителните вещества), като това прави този продукт идеален за тези, които вдигат тежести и се стремят да направят повече маса.

Animal Cuts
Хранителна добавка за циклично хранене. Animal Cuts е изцяло термогенна и диуретично „намаляваща“ формула. Помага не само с изгарянето на мазнини, но и със задържането на вода. Подходящ е за подготовка преди състезания или след почивка, преди започване на сезона, когато трябва да се отървете от малко мазнини.

Animal Test
Хранителна добавка за циклично хранене. Animal Test е мощна, легална хипертрофична/ про-тестостеренна хранителна добавка. Комбинирането на най-мощните естествени екстракти с една от най-добрите, патентовани и доказани хранителни добавки, става хит в индустрията през последните години, и всички нови варианти на Animal Test създават нова дефиниция на хранителните добавки за бодибилдинг, намиращи се в момента на пазара.