ВИАГРА ЗА ЖЕНИ – МАГНЕЗИЕВО ОЛИО

4
Добави коментар
Zx76
Zx76

Виагра за жени, правени са много опити за създаването и. Около 45% от жените страдат от сексуална неудовлетвореност. Сексуалната дисфункция при жените се характеризира с липса на желание, възбуда и оргазъм. Големия процент кара фармацевтичната индустрия да се стреми към откриване на виагра за жени.

За нормални сексуални функции се нуждаем както от здрави органи, така и от уравновесена, работеща ендокринна система. Магнезия има важна роля за транспортиране на хормони (като инсулин, тироид, естроген, тестостерон, ДХЕА и …), невротрансмитери (като допамин, катехоламини, серотонин, гама аминомаслена киселина и …) и минерали-електролити. Магнезия контролира разнасянето и отделянето на много хормони, хранителни вещества и невротрансмитери.

Физиологията на сексуалната възбуда както при мъжете, така и при жените, зависи от способността на кръвта да тече към гениталните жлези и поддържащите тъкани и мускули на малкия таз. Доброто кръвооросяване , напълване с кръв на мускулите и тъканите в малкия таз в крайна сметка предизвиква оргазъм. Една от причините жените да получават по-бавно оргазъм от мъжете се дължи на факта, че системата им от вени, артерии и капиляри в тазовата им област е значително по-сложна, отколкото при мъжете, а за да настъпи оргазъм, тя трябва да се напълни добре с кръв.

Много фармацевтични компании работят върху създаването на „Виагра за жени“. Продуктът да може да предизвиква увеличен приток на кръв към женските полови органи и да води до лубрикация на влагалището и отпускане на влагалищните мускули.

Ако не се чувствате комфортно в сексуално отношение, подсъзнателно стягате мускулите на гениталите, бедрата, ануса и седалището. Всичко това затруднява свободния приток на кръв на тези места и ограничава възможността за достигане на пълна възбуда. Но използването на магнезиево олио или магнезиев гел ще доведе до отпускане на схванатите зони и напълване на малкия таз с кръв. Така блокажите ще отпаднат и ще бъдете възнаградени с изживяването на нарастваща възбуда.

Използване на магнезиево олио или магнезиев гел в зоната на влагалището, бедрата и седалището ще доведе до:

отпускане на мускулите на влагалището
подобряване  и засилва на кръвообращението в намазаните зони
подобрява нервната проводимост ( чувствителността)
подобрява еластичността на кръвоносните съдове и кожата (статия разширени вени)
могат да се правят вагинални промивки с магнезиево олио (има антисептични свойства) разредено с вода в съотношение 1:10 и да стигнете до 1:5 или по-малко разреждане, но това е строго индивидуално.

Всичко това води до по-бързо нахлуване на кръв в малкия таз , по-добра чувствителност по време на секс и по-бързо достигане до оргазъм.

Поради различната степен на чувствителност всяка жена трябва постепенно да си намери разреждането с което да се маже (може да започнете с 1ч.л. магнезиево олио спрямо 4 ч.лъжички вода и постепенно да намалявате разреждането ). При първите 2-3 мазания се усеща леко щипене, мравучкане, загряване. Това е така до като свикне кожата.

Разликата между магнезиево олио и магнезиев гел:

Магнезиево олио – първите пъти се разрежда с вода в съотношение 1:2-3 чаени лъжички вода, защото е концентрат.
Магнезиев гел – маже се директно без разреждане. Предимство попива по бързо в кожата.

Зареждане на целия организъм с магнезий с цел подобряване на хормоналния баланс. Това става чрез редовно мазане на коремна област, ходилата на краката или подмишниците.

Разходки по стръмни пътечки в планината и изкачването на стълби са естествените начини за стимулиране и подобряване на кръвообращението в малкия таз. Редовното мазане, съчетано с разходки или упражнения активизиращи кръвообращението в малкия таз ще доведат до трайни резултати.   А това е от решаващо значение за достигането на оргазъм при жената.

Източници:
www.mountheal.com
Марк Съркъс – ТРАНСДЕРМАЛНА ТЕРАПИЯ С МАГНЕЗИЙ

ПРИ ПОКУПКА НАД 30 лв ДОСТАВКАТА ЗА ГРАД СОФИЯ Е БЕЗПЛАТНА
ПРИ ПОКУПКА ДО 30 лв ДОСТАВКАТА ЗА ГРАД СОФИЯ Е 3 лв

ПРИ ПОКУПКА НАД 30 лв ДОСТАВКАТА ЗА СТРАНАТА Е БЕЗПЛАТНА
ПРИ ПОКУПКА ДО 30 лв ДОСТАВКАТА ДО ОФИС НА ЕКОНТ В СТРАНАТА Е 3,50лв

ЗА КОНТАКТИ
Антон Атанасов
gsm: 0898634108
e-mail: [email protected]

МАГНЕЗИЕВО ОЛИО – ПРИЛОЖЕНИЕ
СХВАЩАНЕ НА КРАКАТА
ЩИТОВИДНА ЖЛЕЗА И ЙОДИС КОНЦЕНТРАТ
РАЗШИРЕНИ ВЕНИ – ЛЕЧЕНИЕ
ШИПОВЕ НА ВРАТА
ШИПОВЕ – ЛЕЧЕНИЕ С МАГНЕЗИЙ
ЗЕЛЕНО КАФЕ – ДОКАЗАНО ОТСЛАБВАНЕ
МУСКУЛНИ КРАМПИ
БОЛКИ В КРЪСТА
БОЛКИ В СТАВИТЕ
БОЛКИ В КОЛЯНОТО
АХИЛЕСОВО СУХОЖИЛИЕ – Лек с Магнезиево олио и Магнезиев гел
СЧУПЕН КРАК ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ С МАГНЕЗИЙ ЗА МАЗАНЕ
ПРИ НАТЪРТЕНО, СИНИНИ, ОТОЦИ – ИЗПОЛЗВАЙТЕ Магнезиево олио
МАСАЖИ С МАГНЕЗИЕВО ОЛИО, МАГНЕЗИЕВ ГЕЛ И …
ПЛЕКСИТ – ЛЕК С МАГНЕЗИЕВО ОЛИО И МАГНЕЗИЕВ ГЕЛ
ДИСКОВА ХЕРНИЯ ЛЕК с Магнезиево олио и …
ИНСУЛТ – ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ с Магнезиево олио и …
ПАРОДОНТОЗА ЛЕЧЕНИЕ С МАГНЕЗИЙ
ДИАБЕТНА НЕВРОПАТИЯ – ЗАЩО МАГНЕЗИЯ ПОМАГА
ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ СЛЕД ТРЕНИРОВКА (I Част).
Използване на магнезиево олио и магнезиев гел от терапевта на националния отбор по волейбол Петър Атанасов
ХРАНИ БОГАТИ НА МАГНЕЗИЙ
ХРАНИ СЪДЪРЖАЩИ СЕЛЕН
ХРАНИ БОГАТИ НА ЙОД

Original content here is published under these license terms: X License Type:Read OnlyLicense Summary:You may read the original content in the context in which it is published (at this web address). No other copying or use is permitted without written agreement from the author.