Галена имитира Андреа и Николета в новия си клип (ВИДЕО) – 8 October 2011 – Лабежа

2
Добави коментар
hondas
hondas

Галена

Подобно на спортните половинки – Андреа и Николета, които заснеха клипове с големи очила с черни рамки, и Галена не остана по-назад. Във видеото към новото си дуетно парче с Гъмзата – „Неудобните въпроси” певицата също заложи на ретро очилата като аксесоар, придаващ сексапил.

Николета и Андреа

Така Галена окончателно заприлича на бъдещата съпруга на Валери Божинов – Николета, която изглеждаше по подобен начин в клипа към песента „Истински обичана”, която плеймейтката изпя с Ванко 1.

Анелия

Николета обаче далеч не е единствената, която заложи на големи очила с черни рамки. След нея това направи и изгората на боксьора Кубрат Пулев – Андреа, която филмира парчето си „Докрай”. Във видеото, освен на очилата, Андреа заложи и на сексапилно бельо с плюшена играчка, която прикрива най-горещата й точка.

В списъка с фолкаджийки, които изглеждат еднакво, се вписва и бившата на Коко Динев – Анелия. Тя пък избра същите очила, къси панталонки и червени ретро обувки за видеото към парчето „Проба-грешка”.

И въпреки, че в последната си песен Галена показва една вече използвана визия, певицата успява да впечатли феновете на фолка, а и не само. Комбинацията от консервативност, която придават очилата, и сексапил, който Галена несъмнено притежава, както и разголени тоалети са в състояние да влудят всеки мъж.

Източник: www.zasada.bg