Фитнес

5
Добави коментар
nikste
nikste

Фитнес – Какво е това за Вас ?

През последните две години в България се забелязва забележителен подем на фитнес ориентираните тенденции. Появяват се храни, щамповани с „фитнес“, откриват се все повече фитнес центрове, а и интересът на хората да стопят паласките или да изглеждат „като онази снимка в последния брой на …“ става все по-осезаем. Естествена стъпка в стремежа към съвършенство или просто мода?

Фитнес – какво е това за Вас?За съжаление все още може да се чуят определения за фитнес като „просто вдигане на тежести“, „група ентусиасти, опитващи се да се превърнат в маймуни“ и други адекватни или неадектвани такива. Ако четете електронното издание BB-Team, то вероятно фитнес темата не Ви е чужда. По какъв начин я възприемате за себе си, какво Ви дава и какво Ви провокира да се занимавате? Дали фитнес се ограничава само до вдигане на тежести или е нещо много повече?

Би било интересно да споделите и как го възприемат Вашите приятели и познати. Увеличава ли се броят на онези, които отделят време да спортуват и кое ги мотивира – модната тенденция от типа „всички го правят, хайде и аз“ или нещо по-различно?