Дизайнерски смесители и душове за баня от Fantini и Boffi

1
Добави коментар
Aquamedia
Aquamedia

Дизайнерски смесители и душове за баня от Fantini и Boffi

ABOUTWATER – така се нарича новата дизайнерска колекция смесители и душове за баня, продукт на съвместната работа на две лидерски италиански компании Fantini и Boffi.

Партньорството им се основава на общата концепция за създаване на нова колекция смесители и душове за баня с модерен и елегантен дизайн, която да се отличава и с безупречни технически характеристики. Резултатът е ABOUTWATER – красиви модели, предназначени за крайния масов потребител.

ABOUTWATER включва колекциите на двама дизайнера Наото Фукасава (Naoto Fukasawa) и Пиеро Лисони ( Piero Lissoni).

AF/21 на Фукасава е от полиран хром и сатиниран хромиран месинг. Формите са изключително прости и максимално изчистени. Дизайнът е минимализиран почти до чиста икона, с което се подчертава естетическото качество на материалите. Смесителите и чучурите приличат на дискове и гърла на бутилки, ръкохватките напомнят електронен пулт за контрол. Елементите са стилизирани като при езика на иконописта.

AL/23 на Пиеро Лисони е колекция от смесители и душове, които са от полиран и лакиран хром. Формата им е изключително проста и лесна за използване – практични и ефектни. Дизайнът е изчистен и елегантен и би могъл естествено да се включи във всякаква дизайнерска среда.

Разгледайте пълната колекция ABOUTWATER.

AF/21 на Фукасава:

AL/23 на Пиеро Лисони:

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

 

 

Още информация от тази категория