Цветя и рози в новата колекция керамични плочки за стена на Fap ceramiche

1
Добави коментар
Aquamedia
Aquamedia

Цветя и рози в новата колекция керамични плочки за стена на Fap ceramiche

Емоции от цветове извират от новата колекция керамични плочки  Vera на Fap ceramiche. Плочките за стена от бяла глина и сатенен финиш са декорирани с екскплозия от цветове и нежни орнаменти, които създават атмосфера на меланхолия и романтика по отминали времена.

Цветовете са толкова нежни реалистични, че се леят като мелодия … Lime, Cielo, Piombo, Porpora, Mandorla, Luce, Rosa, Fumo. Те са богато аранжирани с изящна орнаментика, визията на която се засилва от елегантността на размера 30.5х91.5 на ректифицираната плочка.

Vera на Fap ceramiche създава красиви повърхности, които са готови да разцъфнат във всеки интериор. Флоралните композиции на изящната стенна керамика напомнят за класическите гоблени, или пък създават романтична мечта за почитателите на финеса и красотата.

Заради нежния си сатенен финиш те изглеждат като блестяща коприна или топла кадифе, която меко е прегърнала стените, изпъстрила  ги е с богати провансалски букети и сякаш е изпълнила помещението с аромата на рози, божури и вечерен женски парфюм.

Колекцията Vera на Fap ceramiche е идеална за стените на банята, кухнята, жилищните пространства или стаята за срещи в офиса. Благодарение на високите си технически характеристики и многообразието от декоративни елементи, с помощта на които може да се реши всеки дизайнерски проблем, тази колекция може да се приложи както  самостоятелно, така и в комбинация с други сходни продукти, просто като акцентно пано.

Технически характеристики

Стенна керамична плочка от бяла глина
Размер: 30.5х91.5 – ректифицирана

8 цвята:  Luce, Mandorla, Fumo, лайм, Cielo, Rosa, Porpora, Piombo

Финиш – сатен

Разгледайте пълната колекция керамични плочки  Vera на Fap ceramiche

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ:

 

 

Още информация от тази категория