Радио, Радиостанции, Български радиа

1
Добави коментар
Bozila
Bozila

Радио Вега+ Благоевград може да бъде чуто от Радомир до Кулата на честота 95.5 Mhz за Благоевград и 91,9 Мhz за Петрич и Сандански.
Това е радио, което няма да ви натовари, от него не звучат неприятни новини или информация за тежки събития, това е радио, което зарежда с настроение, благодарение на музиката. Само тя звучи на неговата честота и заразява слушателите си с положителни емоции, благодарение на неспиращите хитове за периода от 80-те години до днес.

Радио Ултра Петрич е част от радиото на Югозапада – Радио Ултра. То стартира излъчването си през 2005 година, като гласът му може да се чуе от София до Кулата. Предназначено е за хора на всякаква възраст – от най-млади до по-улегнали, хора, които харесват хубавата модерна фолк музика и й се наслаждават и забавляват с нея без скрупули. Хитовете, които може да чуете на честотата на Радио Ултра Петрич са най-актуалните и вървежни.

Радио Ултра Благоевград излъчва от центъра на Югозападна България – Благоевград и е част от Радио Ултра.
Характерно за него е модерното фолк звучене, поднесено с настроение и свежест. Редом с хубавата музика, от радио Ултра Благоевград може да научите всичко, което ви интересува за Благоевград и региона. Новини и събития, важни за обществеността звучат на неговата честота.

Радио Ултра Перник завладява своите фенове с най-новите хитове от света на модерния фолк. То е част от радио Ултра, което се простира от София до Кулата и заразява своите слушатели с настроение и усмивки. Това е радиото на местните жители, които са го превърнали в част от ежедневието си, но и на временните посетители, които бързо се превръщат в негови фенове.

Радио Сигнал плюс започва да излъчва преди единадесет години. То е предназначено за аудиторията ценяща хубавата, типично българска музика, както и балканската такава. Характерните фолклорни ритми звучат постоянно в ефира на радиото. Към тях прибавете етно поп и типичната за балканите музика и ще придобиете представа за стила на Радио Сигнал плюс.

Това е първото любовно радио в София. То стартира през юни 2001 година и едно от петте радия в столицата, които са собственост на българи и са управлявани от българи.
Мисията на радиото е една – любов, а цел номер едно са добрите взаимоотношения със слушателите.

Радио К2 е необикновено радио. То се намира на връх на височина над 8000 метра, чието изкачване е по-трудно дори от това, на най-високия връх Еверест. В това има скрита символика. Лесно ли е да достигнеш до истината? Отговорът на този въпрос търси Илиана Бенковска, както и нейният целеустремен екип професионалисти.

Радио Джаз ФМ зазвучава през зимата на 2001 година. Известно време работи съвместно с Радио Нет и Радио Спорт, а от 2005 година на сам, на всеки кръгъл час то излъчва новините на радио „Долче Веле“.
Станцията „N-Joy”, която излъчва съвременни хитове започва своето излъчване през 2006 година в шест български града, но без столицата. Тя е сред фаворитите на слушателите.

Първото и единствено радио, което предлага на своите слушатели класическа музика е Радио Класик ФМ. То стартира излъчването си през 1994 година от Мюнхен, а година по-късно вече се чува на живо от София.

Радио Нова зазвучава в българския ефир през декември 2003 година, като е единственото радио, предоставящо на феновете на lounge, chillout, club и dence музиката най-добрите хитове. Феновете на тези музикални стилове са и най-верните слушатели на Радио Нова. В ефира му те се забавляват с Bob Sinclar, Sandy Rivera, Martin и много други известни Ди Джей.

Страници