Вилиян „PSMozak“ Петлешков остана 7-ми в PokerStars Sunday Warm-Up за $15,835

1
Добави коментар
pokernews.bg
pokernews.bg

PSMozak с ново супер класиране! Вилиян Петлешков е един от най-известните български покер играчи, както онлайн, така и на живо и за пореден път доказа това твърдение. 7-мо място от 3,519 души в силен турнир и $15,835 нещо неоспоримо.

Със сигурност си спомняте за най-скорошния огромен успех на PSMozak, който остана 2-ри за $153,000 в Sunday Million. В PokerStars Sunday Warm-up тази неделя се записаха 3,519 души, а платените места бяха 540. В парите попаднаха българите stefkodeko (63-ти за $1,266.84) и marin06 (89-ти за $1,055.70), които заедно с Вилиян се добраха до топ 100. PSMozak обаче пак ни показа отлична турнира игра и през повечето време доминираше над противниците си и това му осигури влизане на финалната маса като чип лидер, където също така елиминира първия опонент със 77 на АК, като хвана сет. По-късно плати за около 10 ГБ all-in на противник преди него, който се оказа с KQ, а Вилия имаше А10, но двете дами на борда бяха повече от достатъчни за удвояване на играча с по-малък стак. В крайна сметка стигнахме и до момента, когато PSMozak имаше QQ и се заигра с много агресивен противник, който за съжаление се оказа с KK в тази ситуация и елиминира българина на 7-ма позиция, като го лиши от евентуална огромна печалба. Честито от нас и поздравления за чудесното класиране!

Всички, които стояха будни досега, станаха свидетели и на първото (тестово) издание на предаването Donk Studio, с водещ Станислав „BEKOBEH“ Христов, който се представи отлично и смятаме, че тази нова инициатива се харесва и ще се развива все повече.

По-късно през деня очаквайте още информация за неделните български печалби, а сега лека и успех по масите на всички, които продължават! Може също така да следите Pichasf (спечелил участието си от фрийрол) и vas_panev74, който в момента на писане на статията е чип лидер при ~140 оставащи в PokerStars Sunday Million. PSMozak също продължава в $162 Sunday 6-max турнира и е 2-ри от 29 оставащи.

PSMozak