Рано сутрин

2
Добави коментар
Poirot85
Poirot85

Докато късно вчера разнищвах интернет пространството, почти умишлено попаднах на една статия от колегите или по-точно колежките от fitwell.bg, която съвсем открито и без всякакви задръжки (не че съм очаквал такива) насърчава хората от всички полове и възрасти да удовлетворят сексуалния си нагон рано сутрин.

Разбира се, идеята е подкрепена с един доста приличен и абсолютно адекватен списък с ползи за здравето на индивида, които произтичат от тази „порочна“ практика. Лично мен ме спечелиха още със словосъчетанието „сутрешен секс“.

Та съвсем нормално след като си легнах с въпросната идея и, както се казва, преспах с нея, се събудих осенен от мисълта, че темата е от изключително голямо значение за всички мъже по света и особено за тези, които по това време на годината се намират в северните ширини, студено им е и не искат сутрин да станат за работа, като цялата редакция на div.bg.

Следователно, направих нужните проучвания и вече се чувствам достатъчно подготвен, за да разширя, обогатя и надградя представите и идеите ви за сутрешния секс и мъжкото участие в този основополагащ за много неща акт.

Всички сме наясно с явлението „сутрешна ерекция“, което всъщност си е нощна ерекция, но понякога се заседява чак до сутринта. Много от жените живеят с погрешното схващане, че това явление се дължи на факта, че на мъжете само секс им е в главата. Някои дори го считат за неприлично, дори вулгарно предложение, което е обидно за личността им, която, видиш ли, е по-сложна и изискана, и има много по-възвишени нужди от „едно бързо“ рано сутрин. Не разбирам, след като спите до нас цяла нощ, какво толкова се обиждате на сутринта, но неведоми са мислите женски.

Разбира се, има и дами, които съвсем правилно възприемат сутрешната мъжка ерекция като комплимент към тяхната неудържима сексуалност, като покана за един пламенен акт, който да даде летящ старт и на техния и на нашия ден. Браво момичета, ние сме с вас, върху вас, под вас или както е най-удобно.

Всъщност, сутрешната (нощната) ерекция си е характерно явление, което се дължи на купища нервни импулси, които през REM фазата на мъжкия сън (онази със сънищата), карат тялото да насочи движението на кръвта към слабините и ги превръщат в „твърдини“. Това обаче не означава, че мъжете сънуват само еротични сънища. Дори да не сънуват, тези явления са съвсем естествени и се проявяват по средно 4-5 пъти на нощ и понякога точно преди зазоряване.

Та, по темата. Пичове, всичко изглежда ясно. Будите се до половинката, будите я и нея, или обратното, награбвате се нежно и така 5-10, с колкото разполагате, минути блаженство, след това бързи, смели, сръчни през банята и гардероба, и към офиса. Всичко това може толкова лесно да се обърка, че една красива идея да се превърне, за секунди, в усещане за дискомфорт и за вас, и за мацката. За да избегнете всякакви фалове, няма да е зле да обърнете внимание на следните детайли, които вещо открих, събрах и обобщих за вас.

Първо. Няма да е зле да сте една идея по-подготвени. Спонтанността в такива моменти е много важна, но има две три неща, които хич няма да е зле да са изчистени, за да не нарушат огнения ви ритъм. Ако приятелката ви има проблеми с лошия ви дъх, или вие с нейния, пакетче дъвки на нощното шкафче е едно доста елегантно и най-вече свежо решение на казуса. Препоръчвам до дъвките да се „търкаля“ и един кондом – безопасността преди всичко.

Друг подводен камък, който крие опасности за вашата „ядрена подводница“ е, разбира се, настроението на партньорката. Малко жени се чувстват достатъчно секси рано сутрин и понякога с неохота приемат идеята за креватно джудо толкова рано сутрин. Тук трябва да се намесите вещо като уверите жената до себе си, че ви подлудява и я желаете повече от всякога. Използвайте плътния си мъжки глас, за да разбиете така или иначе крехката ѝ защита. Щом веднъж и двамата сте в точното настроение, е време за първи (за съжаление, рано сутрин, и последен) рунд.

Да, ограничението във времето е доста неприятен фактор, който обаче винаги може да работи във ваша полза. И без друго преди време някой беше доказал, че най-добрият секс е със средна продължителност между 7 и 13 минути. Но, ограничението във времето всъщност може да допринесе за едно по-страстно и динамично събуждане. Представете си, че сутрешният секс е чаша абсент. Ако ударите абсента на екс, до минути ще почувствате сладкото опиянение, което щяхте да усетите доста по-бавно, ако отпивахте на малки и бавни глътки. Така че секс на екс е много по-правилната рецепта за сутринта. Все пак не забравяйте всички положителни неща, свързани с хормоните и т.н., които колежките от FitWell (Киро, не се обиждай) вече така прилежно ни изброиха.

Последни думи. Смятам, че дотук вече няма неясноти относно „палавото добро утро“ (щипнахме словосъчетанието от тук). И все пак, последни щрихи: трябва и вие и жената с вас да сте наясно, че любовната игра преди акта трябва да се сведе до минимум. Знам, че вие с това нямате проблеми, но мацките понякога се цупят, за тях е доста по-важно и ние сме длъжни да уважаваме този факт, но рано сутрин, както и да го погледнем, нямаме време за пълната програма. И предвид факта, че може още със събуждането да сме готови за „полет“, по-продължителната заигравка може да ни разконцентрира и да доведе „самолета“ до „принудително кацане“.

И май е това. За съжаление не мога да ви предложа поетичен финал, като този на колежката от FitWell, но съм сигурен, че и сами можете да стигнете до него. Поетичен, епичен, но в никакъв случай трагичен, защото сексът рано сутрин е здрав… така де, здраве.