Космическа Онлайн Стратегия, Галактическа Игра

29
Добави коментар
Vesso_g
Vesso_g

Вие бяхте вербуван от

Един от нашите величествени Командири получи безценни ресурси благодарение на Вас! Играйте сега и помогнете на своите приятели да постигнат Отборната Цел! Може да станете част от историята на играта!

Регистрирайте се и започнете играта си

Изберете страна сега, но внимавайте – избирайте мъдро!
След хиляди години прекарани в битки за слава в Немексия, всеки е готов да направи промяна, всеки иска да играе главна роля. И трите раси имат добре обучени войници, управляващи кораби, оборудвани както със силни оръжия, така и с издръжливи брони. Към кого ще се присъедините – избора остава ваш.

Ноксите, интелигентните насекомите. Може да се биете с един от тях, но те ​​никога не са сами.

Конфедератите, напълно еволюиралите хуманоиди. Никой не може да отрече техните хиляди спечелени войни.

Тертетите, самопровъзгласилите се свободни роботи. Способни едновременно на състрадание и на жестокост.

Може да Ви изглеждат еднакви по размер, форма и цветове, но можете ли да предвидите какво Ви очаква на вражеските планети? Определено няма да скучаете с избора от над 50 различни картинки на планети.

Може да управлявате и да навигирате над 10 различни вида кораби. Да избирате измежду 12 различни типа мисии и да се наслаждавате на игра в реално време с хиляди други играчи.

Ще може да създавате екипировка за своя Адмирал, да разпределяте уменията му и да влагате ресурса си в най-добрите негови показатели.

Вселената е голяма, няма да ви залъгваме. Но колко голяма я чуствате вие зависи от броя Галактики, които ще покорите. Може да завладеете и най-далечните галактики и да разпределите своята мощ из цялата Вселена.

Ако все пак не искате да сте сами в своето приключение може да съберете най-добрите си приятели в един силен Съюз. Дори може да създадете своя Отборна планета и да унищожавате не само вашите врагове, но също така и всички Слънца във Вселената.