Певица свири на картонено пиано

3
Добави коментар
merunka
merunka

С малка помощ от приятелите си и с големи количества рециклиран картон певицата и композитор Хилъри Грист е създала истинско картонено пиано, върху което има миниатюрен картонен град, съобщава Oddity Central.

„Това е едно от най-откачените неща, които някога съм правила, и е най-амбициозният ми проект до момента“, коментира певицата.

Според първоначалния план проектът трябвало да бъде завършен за два или три дни, но той отнел цели два месеца работа. В началото Хилъри си мислила, че става дума за проста задача, но картоненият град се оказал сериозно предизвикателство.

Пианото и неговият град са начинът, по който певицата иска да покаже на света колко много интересни неща могат да се правят с рециклирани продукти. Единственото важно нещо е хората да бъдат достатъчно креативни.

По време на часовете усърден труд Хилъри и нейните приятели нееднократно си задавали въпроса за какво им е този картонен модел на пиано, но в крайна сметка се родила страхотната идея да направят музикален видеоклип, който можете да видите тук.