Телевизионен сервиз Пловдив, София – Ремонт на LCD, plasma и др. телевизори София

1
Добави коментар
kitenskiq
kitenskiq

Добре дошли в MGC – Сервиз за радио и телевизионна техника

 

 

НОВО – Tелевизионен сервиз вече и в град Пловдив!   

 Безплатен транспорт !!! 

 !!! ИЗКУПУВАМЕ СТАРИ И РАЗВАЛЕНИ ЛАПТОПИ, КОМПЮТРИ, LCD ТЕЛЕВИЗОРИ И

MGC – телевизионен сервиз е водещата фирма за ремонт на телевизионна и аудио техника в гр.София. Телевизионните технологии се променят от година на година. Трудно е достатъчно, за да следите какви нови телевизори са на пазара, да не говорим за това как да ги поправите, ако нещо се обърка. С LCD монитори, плазми и телевизори, LED  аудио техника не се колебайте да ни се обадите и да разрешим проблема с вашата техника. телевизор, не е лоша идея.

MGC TV сервиз прави намирането на ТВ техника, по-лесно от всякога.

Телевизията е една от най-влиятелните форми в света на медиите. Дали това е новината, една сапунена опера, или легендарния сериал но недайси се повреди вашия телевизори, нашия телевизионен сервиз е насреща. За контакти

. В интернет може да бъде отличен ресурс за намиране на телевизионен или радиото сервиз, ремонтни услуги или техник във вашия регион.

Много хора предпочитат да се обадя в магазина първо да са сигурни, че те предоставят услуги на марката си на телевизията или радиото.

Разбирасе може да дойдем на място да отстраним  повредата на вашата техника но не го правим поради следните причини.

-Ако дойдем на адрес  ще ви губим вашето време  докато се открие проблема на вашия телевизор или друга техника

-Всички телевизори са различни и ако трабва да се смени част  която не е  в наличност което често се случва при телевизорите. трябва да се отиде и да се закупи което на вас ви е загуба на време и нерви.

– След ремонта  се напуска обекта без да е бил тестван –

Ако се донесе в сервиза ще се ремонтира по бързо и по качествено,  ще ви бъдат отсранени и други дефекти  които в скоро бъдеще биха се появили  и ще бъде тестван за няколко часа   преди за си го вземете .

Вместо посещение и ремонт на адрес ви предлагаме  следната

Уникална услуга

Ако вашият телевизор било то, плазма LCD Монитор, LED се повреди нямате  кола , не се събира в колата, или нямате нужното време да се разкарвате и да мъкнете  вашия телевизор до нашия сервиз, Тогава може да се възползвате  от нашата услуга. Ние ще ви испратим наша кола която да  вземе вашия телевизор и докара в нашия сервиз и след поправката да говърне на желания от вас адрес, ще ви помогне да го свържете  и ще ви обесни всички подробности. Тази услуга се заплаща с 10лв допълнително и ващи само за наши клиети и само за гр.София 

 

   Добре дошли в MGC – Телевизионен сервиз София ! Ние сме водеща фирма за ремонт на телевизионна и аудио техника в гр. София и гр. Пловдив. Специалирани сме в ремонтни дейности на всякакъв вид ел. уреди- телевизори, монитори, аудио и видео уреди (CRT, LCD , PLASMA, LED). Ще ремонтираме вашия телевизор без значение от марката- Samsung, LG, Philips, Crown, Panasonic, Sony и други. Гаранция на извършения ремонт!

 

   Телевизионните технологии се променят с всяка изминала година. Трудно е да следите новите телевизори излезли на пазара, още по-трудно е да знаете как да ги поправите сами. При проблеми с вашите плазми и LED телевизори, LCD монитори или аудио техника не се колебайте да ни потърсите- ние сме професионалисти с опит над 30 години. Нашите техници са високо квалифицирани и с нужните сертификати. Те ще обърнат специално внимание на вашия проблем и ще ви посъветват за най-качествения и иконимичен вариант за ремонт на вашата техника.

 

Телевизията е най-влиятелната форма в света на медиите. Дали ще гледате новините, някоя сапунена опера или пък любимия си телевизионен сериал няма толкова значение, важното е просто телевизорът да работи. Какво трябва да знаем, когато купуваме нов телевизор вижте тук. Понякога обаче се появяват неприятни повреди, но не се тревожете- нашият телевизионен сервиз е насреща. За контакти

Интернет е отличен ресурс за намиране на телевизионен и радио сервиз или ремонтни услуги по домовете във вашия регион. Намирайки сервиз в мрежата много хора предпочитат първо да се обадят в магазина, за да са сигурни, че сервизът предоставя ремонтни услуги на определената марка телевизор или радио, но цените обинковено са сравнително високи в гаранционните сервизи на която и да е марка. При нас ще бъдете приятно изненадани с добри цени, кратки срокове на изпълнение, качество на извършената услуга + гаранция!

 

                Посещение и ремонт на адрес

Разбира се може да дойдем на място и да отстраним  повредата във вашата техника, но не го правим поради следните причини:

– загуба на вашето време, докато се открие проблема и извърши ремонта на вашия телевизор или друга техника 

-всички телевизори са различни и ако е необходимо да се смени част, която не е  в наличност (случва се често при телевизорите) трябва да отидете и закупите нужната част- отново загуба на време и пари

– след извършения ремонт се напуска обекта без уреда да бъде тестван

Много по-лесно ще бъде ако донесете повредения уред при нас, защото в сервиза ще се ремонтира по- бързо и по- качествено. След като оставите уреда за ремонт, наш техник ще се свърже с вас по телефона и ще ви уведоми колко ще струва ремонта. При съгласие от ваша страна ремонтът ще се извърши възможно най-бързо и качествено, с оригинални части директно от марката- производител. Ако не желаете да бъде извършен ремонта, вие ще заплатите минимална цена за диагностиката. Ще спестите от вашето лично време и при необходимост ще бъдат отстранени и други дефекти, които в скоро бъдеще биха се появили. Ще вземете отремонтираната техника в удобно за вас време без допълнителни условия. И нещо много важно, което не можем да направим ако дойдем в дома ви- ние ще се уверим в направения ремонт като тестваме уреда поне няколко часа .

Вместо посещение и ремонт на адрес, ние ви предлагаме следната уникална услуга:
                                 Б Е З П Л А Т Н О !
  Ако вашият телевизор, било то плазма, LCD монитор или LED се повреди и нямате кола или просто не се събира в колата ви, нямате нужното време и търпение да дойдете с вашия телевизор до нашия сервиз, то тогава можете да се възползвате от нашата най-нова услуга. Ние ще изпратим кола до ваш адрес, която да вземе вашия телевизор и след поправката да го върнем обратно напълно отремонтиран. След това ще ви помогнем да го свържете както е необходимо и ще ви се обяснят всички подробности. Тази услуга е напълно безплатна и важи за наши клиенти от гр. София и рг. Пловдив. При предаването на уреда на нашите техници вие получавате приемопредавателен протокол за извършващата се услуга.
Забележка: безплатният транспорт важи при първо посещение за уред. При повторно или многократно посещение за един и същ уред в гаранция транспорта се заплаща допълнително. При отказ на ремонт от страна на клиента или неосъществим ремонт на вашия телевизор или друга техника, транспорта се заплаща!

Поддържаме следните квартали в София: Абдовица, Балша, Банишора, Банкя, Белите брези, Бенковски, Бистрица, Божурище, Борово, Ботунец, Бояна, Бункера, Бусманци, Бухово, Бъкстон, Малинова долина, Банкя, Витоша, Владая, Военна рампа, Войнеговци, Волуяк, Враждебна, Връбница, Гара Искър, Гевгелийски, Гео Милев, Герман, Гниляне – Нови Искър, Горна Баня, Горни Богров, Горни Лозен, Горубляне, Гоце Делчев, Банкя, Дианабад, Димитър Миленков, Доброславци, Долни Богров, Долни Лозен, Долни Пасарел, Драгалевци, Дружба 1, Дружба 2, Дървеница, Железница, Житен, Западен парк, Захарна фабрика, Зона Б-18, Зона Б-19, Зона Б-5, Иван Вазов, Иваняне – Банкя, Изгрев, Изгрев – Нови Искър, Изток, Илинден, Илиянци, Казичене, Киноцентъра, Клисура, Княжево, Кокаляне, Красна поляна, Красно село, Кремиковци, Крива река, Кривина, Кръстова вада, Кубратово, Кумарица – Нови Искър, Курило – Нови Искър, Кътина, Лагера, Лев Толстой, Левски, Левски – В, Левски – Г, Лозенец, Локорско, Люлин, Малашевци, Малинова долина, Мало Бучино, Манастирски ливади, Мировяне, Младост, Модерно предградие, Мотописта, Мрамор, Мусагеница, Мърчаево, Надежда, Негован, Обеля, Оборище, Овча Купел, Орландовци, Павлово, Панчарево, Подгумер, Подуене, Полигона, Разсадника, Редута, Република, Света Троица, Световрачене, Свобода, Сердика, Сеславци, Симеоново, Славия, Славовци – Нови Искър, Слатина, Стефан Караджа, Стрелбище, Студентски град, Сухата река, Суходол, Требич, Триъгълника, Фондови жилища, Хаджи Димитър, Хиподрума, Хладилника, Христо Ботев, Централна гара, Център, Челопечене, Чепинци, Яворов, Яна

 

Поддържаме следните квартали в Пловдив:

Въстанически

Гагарин

Захарна фабрика

Изгрев

Каменица 1, Каменица 2, Коматево, Кършияка,

Младежки хълм

Прослав

Смирненски, Съдийски

Тракия

Център, Широк Център