Топ газови, метанови инжекциони и газови уредби на най-добри цени

1
Добави коментар
powerg
powerg

Магазин

От тук можете да закупите газови и метанови компоненти.

Промоции

Възползвайте се от нашите промоции и изгодни оферти.

Галерии

Снимки и видеа с атрактивни и мощни автомобили.

Лизинг

Разсрочено плащане на газови и метанови уредби.

Лизинг  Диагностика на АГУ  Ремонт на газови уредби  Узаконяване, прегледи АГУ  АГУ Инфо  Авто галерии

AВТО И ГАЗ СЕРВИЗ POWERGAS – монтаж и поддръжка на газови и метанови инжекциони, конвенционални газови уредби, диагностика и настройка, ремонт и обслужване на всички предлагани марки системи. Екипа на сервиза има дългогодишна специализация и е профилиран в областта. Предлагаме гъвкавост и комбинативност при монтажа и избора на компоненти. Изпълняваме проекти при двигатели от 3 до 12 цилиндъра включително, турбо, би-турбо, компресори или директно впръскване. Подбираме най-подходящите компоненти за вашият автомобил, най-скритите и функционални места за монтаж. Монтирали сме китове на едни от най-мощните автомобили в страната, като някои от тях можете да видите в галерията ни ТУК. 

ВНИМАНИЕ:  Сервиз Powergas вече не се намира на адрес ул.”Антим I” 2А. Там има друг газ сервиз, където могат да злоупотребят, като извършват различни услуги от наше име и ви таксуват за ремонти на коли в гаранция (които са безплатни при нас)

За да бъдете запознати с нашите бъдещи промоции, новини и интересни събития, харесайте Facebook страницата ни:    

  ТОП ПРОМОЦИИ:  

При плащане изцяло в брой получавате 5% допълнителна отстъпка за всички системи

Газов инжекцион VEGA1  4 цилиндъра (Български компютър и софтуер, италианска рейка, италиански изпарител и клапан) – стандартна цена 810 лв. ПРОМО ЦЕНА 695 лв.

(за конкретният кит не важи допълнителната 5% отстъпка за плащане в брой)

ROMANO-ECO 4 цилиндъра (Италиански компютър и софтуер, италианска рейка, изпарител и клапан) – стандартна цена 1200 лева. ПРОМО ЦЕНА 1050 лв.

ROMANO-Antonio OBDII 4 цилиндъра (Италиански компютър и софтуер, италианска рейка, изпарител и клапан) – стандартна цена 1500 лв. ПРОМО ЦЕНА 1350 лв. Гаранция 5 години или 150 000 км. + бонус тороидална бутилка и скрито зарядно при капачката на бензина

Lovato 4 цилиндъра (Италианска система – компютър/софтуер – Lovato, изпарител Lovato, рейка – Lovato) – цена 1100 лв. с 5 години гаранция !!!

Lovato 4 цилиндъра (Италианска система – компютър/софтуер – Lovato, изпарител Lovato, рейка – Lovato) – стандартна цена 1100 лв. ПРОМО ЦЕНА 990 лв.

Промоционални условия на JETCREDIT и UNICREDIT CONSUMER FINANCING в обектите на Powergas

О% лихви, О% такси, О% ГПР !!!

 

Само при нас можете да кандидатствате за предварително одобрение на лизинг към “Уникредит Кънсюмър Файненсинг” АД  онлайн: 

• Предлагаме монтаж на най-ново поколение газови и метанови инжекциони (ROMANO, BARDOLINI, LOVATO, LANDIRENZO, LANDI, FOBOS, ZANARDI, VEGA) и  конвенционални (стандартни) автогазови уредби (LANDIRENZO, BRC, LOVATO, MIMGAS). Също така е възможен и монтаж на системи при автомобили с директно впръскване (директна инжекция). Време за монтаж – 1 работен ден, като при по-специфичните монтажи срока се определя индивидуално.

• Гъвкави схеми за комбиниране на най-подходящите компоненти с различни спецификации и марки с цел постигане оптимален работен режим на автомобила.

• Прецизна диагностика, настройка и донастройка на автомобилите, като такава се извършва и по време на движение на превозното средство.

• Гаранционно (до 5 години или 150 000 км.) и извънгаранционно обслужване, както и ремонт на газови уредби на пропан-бутан и метан.

• Оптимален избор от лизингови схеми и одобрение в рамките на 20 минути на място в сервиза. Възможност за бързо кандидатстване и одобрение по телефона без попълване на документи.

• Предоставяне на всички необходими документи и сертификати за монтираните системи и компоненти.

• Възможност за отремонтиране на механични и електрически проблеми по автомобила.

Възползвайте се от предлаганите в сервиза лизингови схеми за газови уредби, авточасти и ремонтни дейности

Предлагаме възможност за разсрочено плащане на газови и метанови уредби (включително с разходите за монтаж), авторемонтни услуги и авточасти. Кандидатстването се извършва в сервиза само срещу лична карта и одобрението е в рамките на 20 минути. Работим с Уникредит Булбанк, Ти Би Ай Кредит и Джет Кредит.

Предимства на газовите инжекционни системи

Газовите системи от ново поколение се характеризират с висока рентабилност и ниво на безопасност (обезопасени са значително повече от бензиновите системи). Задължителните за монтаж Евро сонди с 5 степенна защита предлагат всички възможни защити от изтичане на газ и осигуряват абсолютна безопасност дори при тежки пътни инциденти. Бутилките се тестват при хидравлично налягане от над 60 bar, като обикновено налягането на пропан-бутана варира от 3 до 10 bar. Освен това намалявате вредните емисии на автомобила, поради далеч по-високата екологичност на пропан-бутана. Освен това той не съдържа олово и сяра, които повреждат катализатора и ламбда сондата. Същевременно разполагате с автомобил, работещ на две горивни системи, което Ви дава предимство при избора на режим на шофиране и опция за продължаване на движение при възникнал проблем с работата на едната от тях. При добре настроена инжекционна система разхода се увеличава с не повече от 10%, поради по-ниската калоричност на пропан-бутана спрямо бензина, като мощността на автомобила се запазва с незначителна промяна – под 3-5 %. По този начин пестите средства с всеки изминат километър, шофирате с осигурена безопасност на системата, без загуба на мощност и едновременно с това екологично.

Примерно съотношение на рентабилността при горива газ / бензин

 Спестени средства за дадена дистанция
 Изминати километри при зареждане за 50 лева
  За 10 000 км. спестявате 1251 лева
  Бензин – 213 км.
  За 30 000 км. спестявате 3753 лева
  Газ – 459 км.

Съотношенията са изчислени при цена на бензин А-98H – 2.34 лв., пропан-бутан – 0.99 лв., среден разход на бензин – 10 л./100 км., на пропан-бутан – 11 л./100 км. и опция газов инжекцион.

Защо да изберем газов инжекцион?

При обикновена газова система, монтирана на пълен инжекцион има голяма опасност да дефектират M.A.P. сензор и дебитомер. Кутията на филтъра или смукателните колектори, ако са пластмасови ще се счупят като стойността на щетите често надхвърля стойността на самия газов инжекцион. Страничните ефекти, които ще забележите при монтаж на обикновена газова система са:

• Неравномерна работа на двигателя вследствие на разхерметизиране от гърмене и луфт в защитните клапи.

• Прекъсване

• Миризма на газ

• Повреждане на бензиновата система

• Запушване на бензиновите инжектори

• Промяна на оборотите и гаснене на светофари и при потегляне

• Невъзможност на автомобила да се движи на бензин

• Загуба на мощност

• Висок разход, особено при градско шофиране

Всичко това може да се избегне ако монтирате на вашия автомобил газова инжекционна система. За разлика от обикновените газови уредби, които постоянно имат нужда от настройки, газовият инжекцион е компютърна система и няма нужда от никакви допълнителни настройки. При правилна настройка при монтажа и навременна смяна на филтрите, системата може да работи прецизно години наред без необходимост от допълнителна настройка. Съвременните системи за пропан-бутан гарантират отлична работа на двигателя и разлика под 3-5% в мощността на автомобила в сравнение с бензина. На газ е възможно да имате по-добра еластичност при ускорение, която се дължи на по-високото октаново число на газта – около 105 октанови единици. Всеки газов инжекцион има автоматичен режим, който превключва всичко без ваша намеса. Системата запалва двигателя на бензин и самостоятелно преминава на газ. Ако свърши газта автоматично и неусетно преминава на бензин и сигнализира че трябва да заредите гориво.

Технически предимства на пропан-бутана

Пропан-бутана постъпва в двигателя в газообразно състояние, поради което не отмива масления филм от стените на цилиндрите и не разрежда маслото в картера. Това намалява износването на цилиндрите и увеличава експлоатационния ресурс на двигателя. Той лесно се смесва с въздуха и равномерно пълни цилиндрите на двигателя с еднородна гориво-въздушна смес, така двигателят работи устойчиво и тихо. Гориво-въздушната смес изгаря почти напълно, поради което не се образува нагар по буталата, клапаните и запалителните свещи. Срокът за смяна на свещите се увеличава значително.

Промоция на масла MOTUL. Смяна и продажба на дребно.
Още промоции

Последни новини

14.08.2013Като цяло дилърите не споменават много – много кои продукти на определен автомобилен производител… > 22.05.2013В наши дни, цените на горивата постоянно се увеличават. Най-евтина си остава газта, и… > Виж всички новини