Искам да си купя нов часовник

1
Добави коментар
darki
darki

Търсите си нов часовник, за да съвпадне с вашия костюм, който сте закупили за този специален повод? Помислете за закупуване на часовник-реплика. 

Часовници са символ на статус  и високо положение, а висококачественият часовник може да ви отличи социално и в същото време да ви осигури максимална функционалност. 

Тъй като дизайнерските часовници са наистина скъпи, и обикновените хора не могат да си ги позволят, има много фирми за производство на часовници, които са започнали да произвеждат копия на тези дизайнерски марки. Часовниците-реплика дават шанс на хората да притежават надежден часовник, който се характеризира с отличителен дизайн и високо качество. Тези часовници са скъпи на вид, но са на наистина достъпни цени.

Цената на репликите варира в зависимост от модела на часовника. Повечето хора не са наясно с този факт, така че нека да ви обясня по какво се отличават и какъв е ценовият им диапазон. 

1. Китайските реплики 

Максималната цена, която можете да очаквате да платите за китайски часовник-реплика е $ 120. Тези часовници са направени от нискокачествени материали, включително сплави. Този клас часовници се огъват бързо, получават се петна и също така са изключително уязвими на надраскване. Качеството на тези часовници не е задоволително, тъй като те са изработени от евтини материали и често водят до проблеми за хората, които ги носят. Те не са надежден клас часовници и много хора са открили, че не са доволни от тях.

 2. Японски реплики

Цената на часовниците-реплики от този клас се различават с това, че са по-скъпи от китайските.  Можете да си купите японска реплика за $ 240, което е двойно спрямо цената на китайските,  защото те са изработени от фини материали, включително от неръждаема стомана. Те са направени доста точно и с по-малко дефекти.

       3. Швейцарски направени копия

Цената на ръчните часовници-реплики може да достигне до $ 1000, и те обикновено са направени от висококачествени материали. Скъпоценни и полускъпоценни материали като злато и диаманти също са често използвани, за да се подобри имиджа на тези продукти. Те са много близки по външен вид, дизайн и качество с оригиналите. Всъщност, повечето от часовникарите дори не са в състояние да отгатнат разликата между швейцарските реплики и оригинални дизайнерски часовници.