ADAX – печки за електроотопление от Норвегия

1
Добави коментар
gaudi-ds
gaudi-ds

Promo

Цена Price from:
389.00лв.

Promo

Цена Price from:
129.00лв.

Promo

-36%

Цена:
550.00лв.

Каталожна цена:
859.37лв.

виж отстъпката

Promo

Цена:
686.49лв.

Каталожна цена:
798.24лв.

виж отстъпката

Promo

Цена Price from:
16.80лв.

Promo

Цена Price from:
194.00лв.

Promo

Цена Price from:
75.00лв.

TAU Ceramica

Serel

Vidima

Keros

Hansgrohe

Виж всички

ADAX

Стане ли дума за студ и справянето с него, скандинавските народи винаги са знаели как да се справят с него. ADAX са перфекният пример за това – фирмата е с дългогодишни традиции в произвоството на електроуреди, в частност за отопление.
Седалището на фирмата се намира на 60 км от Осло и е създадена през 1948 година, като в началото нейното сегашно поприще не е било приоритет. Фокусът се измества през 1960 година – от тогава насам електроотопление ADAX от Норвегия е синоним на качество, надеждност, добра служба, престиж.
Марката е водещ производител в родината си, в Европа са със сериозно присъствие, в България също са лидер на пазара – това не става благодарение на реклама, използвано е най-доброто средство – хората. Благодарение именно на тях марката се ползва с такова добре име – когато се увериш от първа ръка в качествата на даден продукт, по-добра референция и реклама просто няма от доволния човек.
Как се стигнали до това ниво – избират се само изключително качествени суровени, постоянно се правят изследвания и проверки, всеки нов модел е грижливо тестван преди да бъде пуснат на пазара.
Благодарение на огромният опит, който имат норвежците от ADAX, днес са налице така добре познатите им панелни отоплителни тела с прецизни електронни термостати, качествени топлоотдаващи елементи, аеродинамични тела на печките. Освен добре познатите ни печки налице са и всякакви сушилни, лири и други уреди за електроотопление.

Forside

Продукти