Под прикритие

3
Добави коментар
movies
movies

Сериалът „Под прикритие” е съчетание от екшън, драма и криминален. Той е напълно измислена продукция, която няма прилики с действителни герои и събития.
Режисьор е Димитър Митовски. Сюжета му разкрива съвременните представи и подбуди на престъпния свят в България. Сериала показва истинската действителност на мафията, полицията и изобщо психиката в един така побъркващ ежедневен живот.
Зрителя може да види, кое подтиква нормалния човек към невероятно, нетипично и неморално поведение. Всичко пресъздадено в сюжета на сериалът „Под прикритие” е взаимствано от истините случващи се в България и по конкретно в ежедневните ситуации на хората, но съвпадения с истински хора и факти не са допуснати.
‘Под прикритие” е криминален сериал, пропит с високо напрежение, екшън сцени, невероятни обрати, много динамика и психично натоварване.
В ролите участват: Христо Мутафчиев, Ирена Милянкова, Ивайло Захариев, Михаил Билалов, Захари Бахаров, Владо Пенев, Деан Донков, Мариан Вълчев, Кирил Ефремов, Александър Сано.
В главната роля е момче на име Мартин (Ивайло Захариев), което живее в краен квартал на София. Той е полицай на първо място в страната. Детството на Мартин е преминало в трудност, лъжи и кражби, именно това му помага да е обигран и полезен в професията си. Внедряването му в подземния свят не представлява никаква трудност за него, тъй като е свикнал на взаимоотношенията, нравите и подхода на мафията. Ненавистта на Мартин към игрите, които се въртят в подземния свят е основното предизвикателство, провокиращо хъса му да се впусне в невероятното приключение. Джаро е един от най-големите мафиоти и цел номер едно на младия полицай.
Необичайни обрати и страхотни моменти спиращи дъха се крият в епизодите на „Под прикритие”. Чувства, които се зараждат, объркват и провокират героя са решаващи за действията му. Дали ще се поддаде на любовта с най-невъзможната за него жена Съни – приятелката на най-големия му враг. Дали тази любов ще промени развитието на филма и крайната набелязана цел. Всичко това ще накара зрителите да тръпнат в очакване и да се наслаждават на един наистина невероятно пресъздаден филм.
В моменти на предателство и коварни, подмолни стъпки, в моменти, когато най-голяма нужда от подкрепа и сътрудничество има Мартин ще се окаже забравен и предаден от хората, на които гласува доверие, а именно колегите си. Дали това ще го погуби или ще успее с ловкия си ум да излезе и от този лабиринт.
Останалите роли се изпълняват от Ивайло Христов, в ролята на баща на Мартин, който е и ненадминат крадец.
Владимир Пенев – възрастен заклет полицай, който единствено знае за мисията на Мартин. Познава най-добре психиката и тактиката на Джаро, благодарение на многогодишния си опит като полицай.
В ролята на Джаро е Петър Туджаров. Шефа на мафията в България. 50-годишен опитен и обигран мушен ник. Житейският му път го е обучил на хиляди тънкости, което го прави неповторим в сферата си.
Плътно до Джаро е Иво, ролята му е изиграна от Захари Бахаров. Той е привърженик на престъпността, въпреки, че тактиката му се различава от тази на Джаро.
В ролята на Съни, която е гадже на Джаро, участва младата манекенка Ирена Милянкова.
Деян Донков е полицаят Васил. Мартин Вълев е в ролята на Куката, опитен и завършил академията на полицията, но работи за мафията.
Екшън сериала „Под прикритие” е невероятна продукция на българското кино с истински мотиви от действителността.