Анелия с секси фотосесия за новия си албум (СНИМКИ) – 16 October 2011 – Лабежа

1
Добави коментар
hondas
hondas

За клипа към новата си песен Анелия е заложила на изключително секси визия

Фолк певицата Анелия зарадва многобройните си почитатели с изключително гореща фотосесия. Бившата на президента на Локо Пловдив Коко Динев е с напълно променена визия и представя себе си в нова светлина.

Фотосите са направени специално за новия албум на певицата, който ще носи заглавието: „Игри за напреднали”. Парчето вече е записано, а съвсем скоро Анелия предвижда да направи и видеоклип, който да я представи в целия й блясък. Песента е динамична и с модерен саунд. Текстът на „Игри за напреднали” е на Лора Димитрова, а за музиката певицата се е доверила на Николай Пашев.

Във видеото към пилотното парче на песента, фолкаджийката ще заложи на изключително секси визия, на която малко мъже са способни да устоят. Фотосите напомнят доста на визията на Бионсе. Дали е случайно или не, не можем да твърдим със сигурност, ясно е само, че в такава светлина Анелия не се е появявала до този момент. По думите на певицата, видеоклипът ще бъде наистина впечатляващ.

Освен новите хитове, в поредния албум на Анелия ще бъдат включени и вече познатите парчета: „4 секунди”, „Проба-грешка”, „Така ме кефиш” и „Раздялата”, които продължават да бъдат едни от най-поръчваните парчета по дискотеки и клубове.