Загадъчна смърт покоси умопомрачителната Ана Никол Смит

7
Добави коментар
hari86
hari86

Ана Никол Смит в типична роля. Снимка: БГНЕС

Пищната бивша моделка Ана Никол Смит е открита мъртва близо до Маями, Флорида, съобщи ВВС. 

Русата дива е намерена в безсъзнание в хотелска стая и лекарите не са успели да я върнат към живота. Засега не е ясно каква е причината за смъртта й. 

Американски медии разпространиха информацията, че в петък ще й бъде направена аутопсия.

39-годишната Смит се омъжи за тексаския петролен милиардер Джей Хауърд Маршал II през 1994 година, когато бе на 26-годишна възраст. Тогава той бе на 89. Съпругът й почина година по-късно.

Години наред тя водеше дела срещу сина на Маршал заради наследството на милиардера и накрая постигна успех – през 2006 година Върховният съд й присъди каквото й се полагаше от собствеността на Маршал.

Единият от адвокатите на Смит заяви пред Ройтерс, че настоящият й съпруг – Хауърд К. Стърн, е „шокиран и смазан от мъка“. 
 
Синът й Даниел, който се роди по време на краткия й брак в младостта, почина на 20-годишна възраст през септември 2006 година, малко преди Ана Никол да роди дъщеря си.

За бащинството на бебето се води дело, тъй  като бившият приятел на Смит – Лари Бъркхед, заяви, че той е баща на малката. 
 
Той заведе дело срещу Ана Никол през октомври миналата година. Тя пък твърдеше, че Стърн, който е и неин адвокат, е баща на момиченцето.
 
Преди да се омъжи за милиардера Маршал, Смит бе стрийптизьорка, а след това и модел за Guess Jeans и Playboy.
 
Ана Никол имаше и собствено телевизионно шоу в периода 2002-2004 година. Тя е родена с името Вики Лин Хоган в Мексия, Тексас, на 28 ноември 1967 година.

По публикацията работи: Красимира Хаджииванова