Конвектори ADAX

1
Добави коментар
kluchari
kluchari

 

ADAX AS е норвежка фирма, основана през 1948 г. с основен предмет на дейност производство и продажба на електрически отоплителни системи. ADAX  заема водещо място на норвежкия пазар, като същевременно с това изнася продукцията си в целия свят. Днес компанията произвежда електрически конвектори, предназначени за отопление на различни обекти: жилища, училища, хотели, кафета, ресторанти, магазини и т.н. 

Електрическото отопление си остава най-разумната алтернатива за отопление, както като първоначална инвестиция, така и във времето. Безспорно електроенергията е с 100% ефективност, което се дължи на факта, че изцяло се преобразува в топлинна енергия. Друг основен плюс е възможността за самостоятелно регулиране на температурата в отделните помещенния и не на последно място това, че е най- безопасното, най-надеждното и екологично чисто отопление.

Стенните отоплителни конвекторни панели ADAX са най-доброто от отоплителните технологии в Скандинавия. Всички модели са оборудвани с нискотемпературен нагревател, с прецизен термостат, температурен сензор и градусна скала за стайна температура. Благорарение на абсолютно различния си начин на топлоотдаване ADAX увеличава топлинния ефект с около 30% в сравнение с обикновените радиатори. Аеродинамичната конструкция и удължения нискотемпературен нагревател, създават интензивен въздушен поток и постигат несравнима ефективност с минимален разход на електроенергия.

Отоплителните панели ADAX са по-дълги в сравнение с обикновените конвектори, което не е случайно. Гарантирания  по-добър краен резултат се постига благодарение на по-голямата площ на топлоотдаване, по-дългата топлинна завеса пред прозореца, по-ниската температура на нагревателния елемент и по-меката топлина.

Отоплителните панели ADAX  са пожаробезопасни. Автоматичната термозащита изключва когато отоплителния панел бъде покрит. Ниската температура на корпуса прави ADAX безопасен за Вашите деца и позволява окачване върху всякакъв вид стенни облицовки. ADAX има и функция против замръзване. Тя предпазва водопровода, като подържа +6 °С с минимален разгод на електроенергия.

ГАРАНЦИОНЕН СЕРВИЗ

Всички конвектори и влагозащитени тела ADAX, закупени от VIMAX се предлагат с 7 години гаранция.

При повреда на конвектор в гаранционен срок, клиентът го изпраща за сметка на Вимакс Клима ООД в гр. София. След отстраняване на повредата уреда се връща на клиента отново за сметка на Вимакс Клима ООД. Ако повредата не може да бъде отстранена или моделът има фабричен дефект, ние ще го заменим с нов. Вимакс Клима ООД се ангажира да поеме транспортните разходи до всяко населено място в страната, при възникване на повреда или дефект в закупен от нас конвектор ADAX.

По данни на Adax AS е възможно да има дефекти при 3 на всеки 1000 конвектора, произведени от компанията. Това са здрави, изпитани и качествени отоплителни уреди.

 

 Adax серия Standard      Adax серия Compact      Adax серия Economic        Adax серия Neo           Adax серия Glamox