Как да подчините един мъж?

68
Добави коментар
naskoki
naskoki

Сигурно много дами са си задавали този въпрос не еднократно. Но, каква е тайната да останалите нежни половинки, които нямат проблем с това да накарат всеки един мъж да падне в краката им?

Вижте няколко полезни съвета:

1. В облеклото всичко е позволено. Тънки чорапи с жартиери, перуки, полупрозрачно  розово бельо. По- важно е той да не иска да ви облече.

2. Винаги бъдете жена– не скривайте нито добрите си, нито лошите си страни. Веднъж може да сте умна, но друг път трябва да се държите като“ тъпа овца“ . Веднъж да мъркате, друг път да драскате с нокти– така животът ще бъде по- интересен.

3. Сексът. За него това е най- важното нещо. Затова никога не гледайте на любовта като на задължение. Колкото по- често го правите, толкова по- добре. Не го отблъсквайте, защото колкото и да ви обича и да държи на вас рано или късно ще кривне от правия път.

4. Дръжте се майчински. Мъжете обичат някой да ги гали и прикотква, да ги успокоява, глези и изслушва болките и проблемите им.

5. Вдигайте скандали. Мъжете мразят еднообразието. Те обичат да бъдат съблазнявани, а после отблъсквани, за да има кого отново да завоюват. Пък и сдобряването в спалнята е мнооого приятно.

6. Не му забранявайте мъжките удоволствия. Ако иска да отиде в стриптийз- бар, кажете: „Добре, гълъбче, но може ли аз да й сваля сутиена?“

7. Не го насилвайте да танцува, когато не иска. Нали има приятели. Най- добрият му приятел и без друго е по- добър на дансинга:)

8. Прегръщайте го, целувайте го. Помнете, че гейшите са били царици на масажа. След масаж омеква и най- железният мъж…

9. Никога не си позволявайте да го обиждате. Все пак мъжете си имат достойнство. Карайте го да се чувства специален. По този начин той ще падне в краката ви.