Вижте как изглеждат идеалните гърди!

8
Добави коментар
reina
reina

Вижте как изглеждат идеалните гърди!

Вижте как изглеждат идеалните гърди! 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Пластичен хирург от Великобритания откри формулата за идеалните женски гърди

 

Ето така изглеждат идеалните гърди

Много жени се комплексират от това, че имат малки гърди. Има и дами, които са прекалено надарени и често се срамуват от прелестите си. Спорен е въпросът дали силната част от човечеството харесва по-голямата или по-малката гръдна обиколка. И макар да има много мъже, които да твърдят, че харесват жени с малки гърди, дамите са по-склонни да легнат под ножа, за да поправят „грешката“ на природата, отколкото цял живот да се депресират, разглеждайки модните списания.

Как изглеждат идеалните женски гърди?

Ето този въпрос си е задал британският пластичен хирург Малуци. Той направил собствено проучване по въпроса и стигнал до извода, че идеалните гърди са с пропорции 45 на 55. Лекарят обяснява, че 45 е процентът на горната част над меридиана на зърната, а 55 – на долната.

Малуци споделя, че в продължение на месеци е анализирал гърдите на момичетата, чиито голи снимки били публикувани във в. „Сън“. Той казва, че горната част на перфектните гърди са извити към небето, а зърната сочат 20 градуса нагоре.

Любопитното е, че преди дни властите във Великобритания взеха решение, според което всяка жена, която иска да има силиконови гърди, трябва да заплати „данък цици“. Уголемяването на бюста вече ще струва с 20% повече от преди.
share button

ВАЖНО: Ако публикацията Вижте как изглеждат идеалните гърди! ви е допаднала или има какво да добавите или попитате, молим, коментирайте я най-долу на страницата!

loading…

Здраве.вс препоръчва и: