Къщите на звездите: модерният дом на Пит и Джоли » eMODNO у дома

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

Домовете на популярните личности винаги са обект на интерес от страна на почитателите им. Много често интериорът на звездните имения е достъпен за публиката, когато те продават къщите си.

Днес ви представяме модерния дом на Брат Пит и Анджелина Джоли в Малибу. Холивудското семейство обяви имота за продан, като стойността възлиза на 13,5 млн. долара. Красивото имение е разположено на площ от 5 дка и се намира на брега на Тихия океан, а гледката е насочена към необятната водна шир. Истинска мечта!

Едноетажното имение е построено през средата на миналия век – 1962 година. Архитектурата е проектирана от Крис Соренсън. Голямата къща има 4 спални, 4 бани, хол, кухня, дневна, плувен басейн, тенис корт, градина и частен залив.

Дизайнът е модерен, интериорът е лишен от прекалено много детайли. Стъкло, стомана и дърво са водещите материали, които изграждат модерната стилистика. В стаите се усеща уют, благодарение на дървената облицовка на мебелите и камините в имението. Холът е предимно в студени нюанси – слонова кост, сиво и кафяво оформят елегантното звучене. Дневната и кухнята са свързани в едно помещение.

Най-голямо впечатление прави панорамната гледка. Океанът се вижда от повечето стаи в звездния дом, тъй като част от фасадата е изцяло стъклена, благодарение на големите прозорци, които обхождат помощенията.

Автор: Делица Цонева