„Мис и Мистър Северозапад”

6
Добави коментар
i_love_nw_bg
i_love_nw_bg

Конкурсът „Мис и Мистър Северозападна България” се проведе миналия четвъртък в читалище „Постоянство” в Лом. В него се включиха най-добрите професионални модели на Северозапада и „Х модел груп”.

В журито бяха звездата на „Ара мюзик” Дебора, която стана „Мис Северозападна България” през 2008 г., „Кралицата на Балканите” Симона Георгиева и мениджърът на „Х модел груп” Ивайло Йосифов. Професионалните модели се представиха в 4 тура – етномотиви, колекция „Пеперудено лято”, бански костюми и официални тоалети.

Публиката в град Лом се забавляваше и с участието на клуб по спортни танци „Огоста денс”. Титлите на най-големия в Северна България конкурс извоюваха 19-годишната Владислава Цекова от Мизия и връстникът й Даниел Владимиров от Лом. Техни подгласници станаха Теодора Цветанова, на 17 години от Козлодуй, и Владимир Енчев, на 17 години от Видин.

На трето място бяха класирани 17-годишната Ина Воденичарска от Монтана и Ростислав Атанасов на 18 години от Видин. Финалистите получиха награди от спонсорите на конкурса, а Владислава Цекова и Даниел Владимиров спечелиха договори на стойност 4 000 евро.

Вестник Конкурент