Езикът на тялото

32
Добави коментар
naskoki
naskoki

Добре е да се научим да разчитаме езика на тялото. Така може да се научим да разбирaме какво има върху него или това, което то прави. Езикът на тялото трябва да се разчита правилно. Можете да започнете от главата и продължите до петите, като не пропускате украсата и аксесоарите по тялото.

Външният вид е свързан със стила и начина ви на живот. Как се реализирате в своята култура показва изборът ви на прическа, дрехи и аксесоари, въпреки ограниченията, които сами си налагате. Вие се съобразявате със средата, в която живеете и работите, но можете да изпратите и погрешни послания. Езика на тялото може да ви даде информация и за първоначалното намерение и за резултата.

Войниците, стриптизьорките и бившите затворници бяха единствените хора с татуировки. Сега знаете, че татуировките са обичаен елемент от езика на тялото. За съжаление все още има хора, които не разбират този вид украса. Те мислят,че само войниците, стриптизьорките и бившите затворници рисуват тялото си. Самите татуси могат да разкажат много неща за човека, но може и да са само украса, която допълва модните джинси.

Често за да се докарате във вид, в който да е в съответствие с образа, изграден вътре във вас самите, влизате в почти интимна връзка със стилиста си. Това е усещане свързано с разбиране отсреща.