Антидепресанти съсипали фигурата на Наталия Симеонова

29
Добави коментар
reina
reina

Антидепресанти съсипали фигурата на Наталия Симеонова

Наталия Симеонова обещала на себе си, че ще отслабне

 

Наталия Симеонова качила килограми, след като започнала да пие антидепресанти

Феята на любовта Наталия Симеонова е една от родните знаменитости, които имат проблеми с излишните килограми. Къдрокосата блондинка развали стройната си фигура, след като се раздели с бащата на детето си – Денис Ризов.

Оказва се обаче, че не лакомията е виновна за натрупаните килца. Наталия започнала да приема антидепресанти, които не се отразили никак добре на фигурата й.

„С дъщеря ми Вики бяхме в САЩ, ходихме и до Ниагарския водопад. Ударно посетихме колкото се може повече места. Успяхме да гледаме дори постановка на Бродуей. Прекарахме си страхотно и много зареждащо. Тези емоции ми дойдоха като балсам за душата. Но преди да замина за Щатите, не се чувствах никак добре в кожата си. Даже се наложи да пия антидепресанти. За ужас тези хапчета давали неприятен страничен ефект – качвали килограми. Медикаментите направо се оказаха фатални“, споделя тя пред таблоида „Уикенд“.

Преди години, когато са се разделили с Денис, й предписали същите лекарства.

„Както тогава, така и сега тотално объркаха метаболизма ми. Но вече съм се взела в ръце и скоро ще вляза във форма“, зарича се Симеонова.
бутон за споделяне

ВАЖНО: Ако публикацията Антидепресанти съсипали фигурата на Наталия Симеонова ви е допаднала или има какво да добавите или попитате, молим, коментирайте я най-долу на страницата!

loading…

Здраве.вс препоръчва и: