Благодарение на Демир Бозан успях да отслабна

1
Добави коментар
drgerev
drgerev

Благодарение на Демир Бозан успях да отслабна

Благодарение на Демир Бозан успях да отслабна 5.00/5 (100.00%) 5 votes

Здравейте. Аз съм Стоян Руменов. На 39 години съм, но едва преди няколко месеца имах възможност да се убедя колко помага Демир Бозан.

Цял живот съм бил дебел. Още от дете. Ожених се, създадох семейство, но килограмите така и не успях да сваля. Колкото пъти се кача на пътеката или отида на стадиона, си тръгвам уверен, че няма да се справя.

Добре, но преди няколко месеца лекарят ми ме сплаши, че трябва да отслабна и то бързо. Годишните ми изследвания подсказали, че заради теглото съм предразположен към масивен инфаркт и, за да го предотвратя, трябва да намаля теглото.

Нова хубава статия за отслабване с билките Демир бозан беше публикувана ТУК!

И като се започна една диета – само пилешко, плодове и зеленчуци, а на мен ми се привиждат и на сън печени прасенца и червено вино с бяла пита. В магазин ме беше страх да вляза, а хамбургер или сандвич не смеех да погледна.

Жена ми виждаше какви усилия ми струва да пазя диета и настоя да започна и да спортувам. А за да имам сили, ми вареше всеки ден по две-три чаши Демир Бозан. За първите тренировки и „деветте кръга на ада” и до днес не искам да си спомням – филм на ужасите е по-забавен от бягащата пътека или велоаргометъра. Но благодарение на чая успях някак си да не изтърпя първите седмици, а след това вместо вода направо по една бутилка настойка от Демир Бозан носех със себе си.

Така след шест месеца успях да сваля десетина килограма. Още съм на диета и всеки ден ходя да спортувам, но благодарение на Демир Бозан успявам да се справя с нелеката битка с килограмите.

Само искам да ви предупредя за ментета на Демир бозан, които се пускат в интернет от печалбари! Аз давам гаранция единствено за Демир бозан от 43 лева на „Фарма Витал“. На останалите им изискайте всички документи по регистрацията и легализацията. В пълното право си сте да го направите! Питайте, разпитвайте…

Ще останете разочаровани от отговорите, които ще ви дадат. По разбираеми причини.

loading…

Разкрития.ком препоръчва и: