Вампир на работното място

9
Добави коментар
sa6eto
sa6eto

Никой не желае да работи с енергиен вампир и всеки ден да преживява сътворените от него конфликти, напрегнати ситуации и психически стресове, които и без това не са малко в живота ни.

Сутрин, когато се събуждаме и бързаме за работа, всеки по различен начин възприема това, което му предстои. Тези, които обичат професията и колегите си – са изпълнени с чистата енергия на радостта от деня, който е пред тях. И обратното – за които предстоящите ангажименти са бреме, а хората, с които се срещат са противни, мислят за работата си като за каторга. 

Проклинайки, вампирът мъчително става от леглото, всичко и всеки започва да го дразни. Той няма желание да излезе от дома си и да прекара деня с “ужасните колеги в службата”. Към това усещане се прибавя тежестта на тялото и психическото напрежение, което всеки

момент може да го взриви. Вампирът вече е болен. Той изпитва неудържимо желание да изхвърли от себе си задушаващите го тежки енергии. И така, по стечение на обстоятелствата точно тази сутрин ще имаме “късмет” да попаднем на него в офиса. И ето – съвсем съзнателно, с не малка доза удовлетворение той започва да се заяжда за дреболии. Вампирът прави това умишлено, изпитвайки желание да причини раздразнение, да предизвика възмущение, а след това да се привключи към някого и да се зареди. Без много усилия този човек успява да постигне намерението си. Реагирайки на наглостта му, сърцето ви започва да бие ускорено, а чувството, което изпитвате е душевна погнуса и отвращение. Вампирът е осъществил целта си! Вашата енергия (прана) се е откъснала и е преминала във външната енергийна обвивка (аурата). Вие ств бесен! Започва да ви се повдига, а от доброто настроение, с което сте се събудили и сте тръгнали на работа не е останала и следа. Затова пък вампирът продължава да подгрява вашето раздразнение с нови, все по-нагли думи и оскърбления. Подложена на това издевателство, не след дълго вашата енергия преминава към вампира. С ваша помощ, без да осъзнавате това, вампирът се е заредил с енергията, която сте имали неблагоразумието да изхвърлите от себе си, за да удовлетворите вампирската енергийна жажда. Вампирът се е успокоил.Той е изхвърлил върху вас това, което го задушава и му пречи да живее нормално. Той се е наситил с вашата енергия. А вие? Вие пристигате в службата и още дълго не можете да се успокоите и да се съсредоточите върху ангажиментите си. Чувствате се унизен и оскърбен. Разбирате, че след случилото се сте останали без сили. Но за съжаление вие не разбирате, че сте позволили да ви опръскат с душевна мръсотия и сте имали неразумността да изхвърлите бисерите на душата си в дълбокото блато на вампиризма! Просто не го позволявайте! Сега вече знаете механизмът му на действие.