Обувки от Roberto Cavalli – дързост без граници » eMODNO да имам

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

Обувките говорят за притежателките си. Те са лукс, красота и елегантност, но и необходимост. Няма как да не споделим с вас есенната колекция обувки на италианската марка Roberto Cavalli, защото те привличат вниманието в мига, в който ги видиш, а желанието да притежаваш подобен чифт е неизбежно.

Рекламната фотосесия е изключително интересна, но и много типична за луксозния бранд. Елегантните дизайнерски творения са заснети на фона на дългокосмести кожи. Дръзко и внушаващо, абсолютно в стил Кавали! Ефектните животински принтове са значима част от дизайна на модерните обувки. Пищната стилистика на моделите се допълва от декорации с малки камъни.

Виждаме модели, подходящи за всеки вкус и повод – боти, класически обувки, сандали, балетни пантофки. За тези от читателките ни, които могат да си позволят подобен разкош, горещо го препоръчваме. Ако нямате възможност да се сдобиете с модел на Кавали, почерпете вдъхновение и открийте подобно бижу на изгодна за вас цена.

За почитателките на марката, подбрахме няколко модела на линията Just Cavalli от колекцията на онлайн магазин yoox.com. Обувките са чудесен избор за есенната ви визия. Избрали сме модели, които са на сравнително достъпна цена, която варира от 150 до 250 евро.

Автор: Делица Цонева