Строителни услуги

2
Добави коментар
ivanov3221
ivanov3221

Къртачески услуги
Ние предлагаме следните услуги:
-пробиване
-къртене на тухла и бетон-включително и на труднодостъпни места
-разрушаване на сгради
-демонтаж на конструкции
-Почистваме и извозваме всички отпадъци
Ние разполагаме с всички необходими инструменти за къртене и пробиване, както и различни транспортни средства, с които транспортираме отпадъците. Къртачната техника, с която извършваме дейността си е съвременна и отговаря на европейските изисквания и стандарти на ЕС. Поддържаме своето оборудване винаги изрядно, съгласно общоприетите стандарти и изисквания на ЕС.
Нашите екипи от къртачи са изградени от професионалисти с голям опит, които умеят да къртят дори в трудни условия, на сравнително недостъпни места .
Майстор БГ кърти, чисти и извозва. Пробиването, къртенето и разрушаването на сгради са наша специалност.
При необходимост от къртачески услуги, Майстор БГ е вашият избор!

Боядисване
За да бъде домът ви съвършен, не е достатъчно само да бъде добре обзаведен. От голямо значение също така е и стените и таванът да са с перфектна структура, в зависимост от идеята ви.
Когато боядисването се извършва от професионалист е необходимо просто да споделите с него какво точно искате в крайна сметка да се получи.
При нужда от боядисване ще обърнете към специалистите от Масйтор БГ.

Саниране
Съвременните методи за намаляване на консумацията на топлинна енергия са топлоизолацията и санирането. Това ви осигурява намаляване на сметките за отопление през зимата и за охлаждане през летните месеци.
Санирането е сравнително скъп, но ефективен процес, при който се извършва модернизация на по-старите сгради-особено на панелните апартаменти, при които загубата на енергия е по-голяма.
Чрез саниране се постига пожаробезопастност, сигурност, по-добър външен вид на сградите и целогодишно приятни температури, които се постигат с намален разход на енергия с около 50%.
Санирането е извършване на поредица от мероприятия, чрез които се постига енергийна ефективност:
-Смяна на старата дограма
-Вътрешна топлоизолация
-Смяна на електрическата и ВиК инсталациите
-Хидроизолация
-Външна топлоизолация
-Използване на електроуреди с по-висок клас енергийна ефективност
В случай, че сте взели решение за саниране или топлоизолация, предвидете това да се случи през топлите месеци. През този период е най-подходящо извършването на подобни мероприятия, тъй като топлите въздушни маси подпомагат по-доброто слепване на материалите за топлоизолация към стените. Обратно-през зимните месеци, поради голямата влажност и по-студеното време, изолационните плоскости не се слепват добре, получава се свиване, което от своя страна води до големият риск след няколко месеца да се разлепи.

За всички тези и други строителни услуги може да се доверите на специалистите от Майстор БГ.