Андреа пожела щастие на Николета

48
Добави коментар
temi
temi

Макар предишните най-добри приятелки вече да не се понасят, Андреа пожела всичко най-хубаво на прясната г-жа Божинова.

„Въпреки всичко, аз не се сърдя и пожелавам на Николета и Валери да са щастливи и да им се роди живо и здраво детето“, заяви фолк фурията Андреа след скандала, който си спретнаха в медиите с еротичната моделка.

Причината – малко след сватбата на Николета, на която не беше поканена, Андреа бе на интервю в „Станция Нова“, където й зададоха точно този въпрос – защо не е била сред гостите на тържеството? Тя отговори доста двусмислено и даде да се разбере само, че с Николета вече не са „от една порода“. Прясната г-жа Божинова пък веднага публикува в личната си страница във facebook следното: „Аз съм принцеса! А ти от кое блато беше?Явно името ми много ти харесва, след като не спираш да го повтаряш навсякъде!“

По повод публикацията на ексдружката й Андреа обясни пред „Блясък“, че двете са влошили отношенията си, просто защото животът им се е стекъл така : „Всяка пое по своя път, вече имаме различни приоритети. Тя гради семейство, а за мен кариерата сега е на първо място. Вече нямаме общи интереси“.

Николета пък каза: „Това, че не излизаме заедно, не значи, че с Андреа сме се карали. Написаното във facebook беше просто мисъл, която ми харесва.“ Преди време двете красавици бяха неразделни, ходеха заедно по партита и демонстрираха истинско приятелство. Днес обаче те се държат като непознати и въпреки че си размениха реплики, очевидно се опитват да запазят добрия тон.