Готик грим за Вси Светии » Красота

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

Макиажът типичен за празника Хелоуин трябва да звучи драматично, мрачно и зловещо, за да е в унисон с цялостната атмосфера в нощта на 31 октомври. Този тип грим е изключително предизвикателство, а резултатите винаги са впечатляващи. Той ни препраща в измерението на готическата стилистика, която те потапя в тъмните дебри на нощта.

Цветовата палитра естествено обхваща цялата гама от мрачни нюанси като черно, графитено сиво, кафяво. Също така може да използвате тъмните отенъци на лилаво, синьо, зелено или бордо, ако прецените, че тези багри пасват повече на индивидуалното ви излъчване и маскировка.

Ако сте решили, макиажът ви за Вси Светии да бъде злокобен, освен тъмните сенки за очи може да изрисувате различни флорални или геометрични мотиви от окото към скулите. Характерна декорация е и паяжината, която стои ефектно. Може да добавите изкуствени мигли или дори перца залепени за клепачите, за бъде погледът ви по-изразителен.

Опушеният грим е добър вариант, но с матови сенки нанесени на целия клепач ефектът е по-злокобен. Ако искате да aкцентирате върху устните, заложете на тъмно червило. Вече се предлагат дори черни нюанси, но може да изберете тъмно виолетово или червено, които ще ви придадат драматичен облик.

Развихрете вашето въображение и покажете един различен образ, който ще смая хората около вас! Вижте нашите атрактивни предложения за готически грим в нощта на Вси Светии!

Автор: Делица Цонева