Мел Гил в София – официална информация

4
Добави коментар
kazobon
kazobon

Здравейте приятели! 

 

Днес получих официалната прес информация за посещението и престоя на д-р Мел Гил в България тази есен. Всъщност, той е вече тук. В София е от няколко дни и се подготвя за семинарния маратон през ноември. Както знаете, той откри в София европейския център на своя международен Mster Trainer Institute. Прочетете подробности в този пост. Ако желаете да участвате в някой от семинарите, последвайте този линк. Ако имате професионални запитвания, предложения или сте представители на медиите, свържете се с моя приятел Иво Топалов, ръководител на обучителния център, на посочените най-долу контакти.  

 

Пускам ви текста в оригинал, както е даден за медиите. Поздрави и усмивки на всички!

 

Искрено ваш, 

Димитър Божанов

 

 

ЕТО ГО И СЪОБЩЕНИЕТО:

 

Здравейте, приятели! 

 

След успешно проведения Ден на позитивното мислене на 28 май, 2011 г. д-р Мел Гил, авторът на бестселърите Метатайната и (Не)здравият разум, издадени от издателство БАРД, идва отново в България. Този път има намерение да остане.

 

Миналия път бяхме отразени в новините на 3 национални телевизии и 2 национални радиа. За събитието писаха десетки списания и присъствахме в множество предавания.

 

Този път имаме още по-голяма новина. Д-р Мел Гил, един от водещите психиатри в света, основава MasterTrainerInstitute– Европа, със седалище в България. Не се случва всеки ден звезда от подобен ранг да желае да инвестира и открива работни места в нашата държава!

 

Ето малко информация за самия него:

 

Д-р Мел Гил е психиатър, обучава преподаватели по НЛП (Невро лингвистично програмиране), философ херметист, телевизионна и радио звезда. Признат е за един от десетте най-добри НЛП специалисти в света, един от десетте най-добри мотивационни говорители в света и един от десетте най-иновативни психолози.

 

Д-р Мел Гил е един от водещите експерти по личностно развитие, ментор на множество говорители и предприемачи по целия свят. Той е бизнес треньор и консултант, добре познат като съветник на много от изпълнителните директори на компаниите от списъка Fortune 500 Companies.

 

Във връзка с радиопрограмата, която води в Чикаго, пресата в САЩ го нарича “Златния глас”. В Сингапур е познат и на детската публика, като човекът, който помага да не се страхуваме от призраци, заради участието му в телевизионна програма, изпълнена с истории за духове, които д-р Гил обяснява рационално. Той помага на децата да се освободят от фобии и други ирационални страхове, чрез споменатата програма.

 

След 30 години професионален опит д-р Гил е издал над 12 бестселъра, два от които – “Метатайната” и “(Не)здравият разум” – са преведени на 24 езика, написал е десетки книги, има зад гърба си филм, множество програми за самоусъвършенстване, семинарите му са обиколили 70 държави, а той е успял да обучи в процеса над 5 000 000 души от цял свят, взели участие в изявите му на живо през годините. В изпълнение на мисията си д-р Мел Гил е обиколил всички континенти освен Южна Америка и е оставил своята следа, някъде по-ярка, на други места не толкова, но винаги автентична и запомняща се.

 

Някои от основните клиенти, с които е работил включват компании и организации като:

American International Assurance, Great Eastern Life, NTUC Life, Dun & Bradstreet, OCBC Bank, IBM (USA), 3M (USA), Multi-Purpose Finance Bhd (Malaysia), Motorolla, Intel (S) Pte Ltd, Ministry of Health (Singapore) (Министерство на здравеопазването – Сингапур), National University of Singapore (Национален университет на Сингапур), Pepsi-Cola, SIA, Singapore Airport Terminal Services (SATs), SingTel, TATA, WiPRO, M.O.E., Ministry of Home Affairs (Singapore) (Министерство на вътрешните работи – Сингапур), Coca-Cola (USA), Singapore Teachers Union (Съюз на учителите в Сингапур), Wincor Nixdorf, и много други:

 

Няколко думи от д-р Мел Гил:

 

„Името ми е д-р Мел Гил. През годините на усилена работа и трупане на опит съм заслужил признание като Майстор-обучител и Майстор-мотиватор, който е помогнал на хиляди хора по целия свят. Вестниците The Business Times и The Sentinel ме нарекоха Мотивационен говорител номер едно в Азия и съм имал привилегията да бъда поканен от фондация Наполен Хил като един от 18-те най-добри говорители в света.

 

Покрай интереса и работата ми като психолог съм бил награждаван, не само финансово, но и емоционално, и най-вече чрез хората, които съм извел до успех.

 

По пътя си през живота съм си заслужил позицията като Сертифициран и лицензиран Майстор-обучител по НЛП (Невролингвистично програмиране) още през 1985 г. Имам честта да съм председател на Американския управленски борд по Невролингвистична Психология, а също така и невероятното удоволствие да се срещам с удивителни хора от целия свят.

 

От богатия си опит имам едно най-важно послание за вас: „Живей, обичай и се смей!“

 

Какво ще се случи през ноември:

 

Официално MasterTrainerInstitute – Европа ще стартира работа в България с няколко семинара. Първото организирано събитиее на 12.11.2011 г. в Аула Максима на УАСГ. Веднага след това ще бъде организирана и първата сертификационна програма за Майстор преподаватели към института. Целта на института е да подготвя хора с перфектни презентационни и преподавателски умения, като ги учи на неща, които не се учат в традиционната образователна система.

 

От всички присъствали и завършили успешно сертиикационния курс, д-р Гил лично ще подбере 20 участника, на които ще бъде предложен договор за работа към MasterTrainerInstitute– Европа. Подбраните участници лично ще водят курсове и обучнения на компании на разнообразни теми, с материали предоставени и подготвени лично от д-р Гил. Повече инфо на сайта! 

 

Д-р Мел Гил пристига в България на 25.10.2011 г. и има свободно време за интервюта от 26.10.2011 г. до 7.11.2011г. Ако проявявате интерес моля свържете се с нас на посочените по долу контакти, за да уговорим удобно за Вас време и място.

 

Поздрави и пожелания за много усмивки,

 

Иво Топалов

Управител

Ivo Topalov Master Trainer Institute Europe Ltd. +359/878/161150 +359/879/055845 www.mastertrainer.org

[email protected]