12 цвята мивки за баня

3
Добави коментар
Aquamedia
Aquamedia

12 цвята мивки за баня

Италианската компания за санитарен фаянс Bocchi наскоро напълно обнови продуктовия си асортимент. Фабриката със 60 годишна история последователно и методично утвърждава имиджа си на качествен производител на санитарен фаянс за масовия потребител. Напоследък Bocchi успешно налага напълно нов дизайн на продуктите си от санитарен фаянс.

Благодарение на въведените нови технологии мивките, умивалниците и бидетата с марка Bocchi вече се предлагат в богата палитра от плътни устойчиви цветове. Продуктите са с много добро антибактериално покритие, което гарантира лесната хигиена и поддръжката им в идеален вид.

Освен с плътните и ярки цветове на червено, оранжево, индигово синьо, черно, фабриката успява да произвежда санитарен фаянс в нежните тонове на розово, ванилия, капучино, слонова кост.

Моделите са с модерен дизайн и предлагат варианти на свободно стоящи или монтирани на стената модели. Последните серии в портфолиото на Bocchi са разработени от младите италиански дизайнери Клаудия Данелон и Федерико Мерони.

ЕТО ПЪЛНИТЕ КОЛЕКЦИИ

Колекция Capri

Колекция  Cortina

Колекция Elba

Колекция Milano

Колекция Roma

Колекция Scala

Още цветни мивки с цени ТУК.

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

 

 

Още информация от тази категория