Нели Петкова стана класен ръководител за един час в ПГЛПИ „Ат. Буров”

6
Добави коментар
GornaBG
GornaBG

Горнооряховската икономическа гимназия „Ат. Буров” отново е в полезрението на медии и звезди, след като 9„а” класа спечели националният конкурс на музикалната MAD TV „Часът на класа”. Условието за участие е да се качи във фейсбук- профила на MAD TV снимка на задружен гимназиален клас и тя да получи най- много почитатели натиснали бутона „харесва ми’. Учениците Венелин Стефанов и Ивелина Иванова решават да участват в със снимка на 9”а’ клас от ПГЛПИ „Ат. Буров” направена, когато класът е бил на кино. И така техният фотос събра рекордните 853 гласа подкрепа от цялата страна и спечелиха голямата награда- българска знаменитост да влезе в ролята на класен ръководител.

 

Tази седмица Нели Петкова и екип на MAD TV пристигна в Г. Оряховица и икономическата гимназия, за да гостува 9”а’ клас, в специалност „оперативно счетоводство”. Учениците посрещнаха бившата беквокалистка на Слави Трифонов с мултимедийно представяне на класа си на фона на песен на Нели. Директорът на гимназията Георги Иванов посрещна блондинката от Карлово с цветя. В продължение на един учебен час учениците задаваха въпроси и разговаряха с Нели Петкова.

 

Най- често питанките бяха за работата й в „Шоуто на Слави” и защо е напуснала. Нели им отговори, че е имала огромното удоволствие да работи с екип професионалисти и се е отдала на солова кариера, като се е разделила с най- добри чувства с екипа. Имаше и въпрос, какво би казала „Гласът на България” Стелияна Христова. Нели Петкова не подозираше, че в същата стая е Стелияна, която дискретно избягваше камерите на MAD TV и скромно слушаше разговора на по- малките си съученици с Нели Петкова. Блондинката, типично в неин нахилен стил обясни с клишета, как на Стели тепърва и предстои много работа и как зад тази работа било необходимо себеотдаване и т.н.

 

Клопката, която скроиха учениците от 9”а” клас на своя гост предизвика усмивки в Стелияна и останалите гости на откритията урок, след като Нели Петкова наивно и самоуверено философстваше и даваше напътствия на човек, който не познава, а и не подозираше, че е 10 метра от нея. Иначе „Часът на класа” приключи с аплодисменти и запомнящи се моменти, като снимки с госта.

Източник: RegNews