ФИНИЪС И ФЪРБ: ОТВЪД ВТОРОТО ИЗМЕРЕНИЕ

5
Добави коментар
EllieP
EllieP

ФИНИЪС И ФЪРБ: ОТВЪД ВТОРОТО ИЗМЕРЕНИЕ
(
modified: 2011-11-04 12:17:11   /  
stats: 1100   /  
author: ellieP   /  
download
)

ФИНИЪС И ФЪРБ: ОТВЪД ВТОРОТО ИЗМЕРЕНИЕ   
Първият оригинален филм създаден по хитовия анимационен сериал „Финиъс и Фърб”   
 
ОЧАКВАЙТЕ ГОЛЯМАТА ПРЕМИЕРА НА 05 НОЕМВРИ ОТ 09:30Ч. САМО ПО DISNEY CHANNEL   
 
Финиъс и Фърб: Отвъд второто измерение, дългоочаквания оригинален филм на Disney Channel, базиран на наградения с Емми анимационен сериал Финиъс и Фърб,  ще зарадва българските си фенове тази есен след зашеметяващия си рейтинг в САЩ.   
 
Филмът е изпълнен с много забележителни песни, страхотен хумор и актуални теми свързани със семейството, приятелите и свободата през лятната ваканция.   
 
Българските фенове могат да гледат премиерата на филма на 05 ноември (събота) от 09:30ч. само по Disney Channel.   
 
След премиерата на филма в САЩ на 05 август тази година, „Финиъс и Фърб: Отвъд второто измерение” се превърна в анимационен телевизионен филм номер едно за 2011 година с над 7.6 милиона зрители между 6 и 14 години.   
 
Историята започва в един летен следобед в Денвил и разказва за най-голямото приключение на доведените братя Финиъс и Фърб – неочакваното им пътешествие до друго измерение. Когато момчетата разкриват, че техният обичан домашен любимец Пери птицечовката, всъщност е таен агент под прикритие, който ежедневно се бори срещу злото, те решават да го последват в приключението на живота си и заедно се озовават алтернативния  град Денвил. Това зловещо, добре познато място, досущ копира техния роден град, но тук злият д-р. Дуфеншмърц успешно царува над мрачната вселена и е забранил всичко слънчево и лятно. След като те откриват неговия таен замисъл да завладее истинския Денвил, бандата заедно с техните двойници от друго измерение, водени от Кандис 2, се обединяват, за да го спрат и да върнат реда, щастието и лятото обратно в Денвил.   
 
Голямата изненада за всички фенове е видеото на Финиъс и Фърб със Слаш. Големият рок музикант се превръща в анимационен герои и заедно с двамата братя се забавляват от сърце, докато изпълняват парчето –  Kick It Up A Notch.   
 
Третият сезон на Финиъс и Фърб е вече е ефира на Disney Channel   
 
 
 
За компанията Walt Disney в Европа, Близкия изток и Африка: 
 
The Walt Disney Company (TWDC) е водеща международно диверсифицирана компания за семейни развлечения и медии с 5 бизнес сегмента: паркове и курорти, студиен ентъртейнмънт, медийни мрежи, потребителски продукти и интерактивна медийна група.   
   
TWDC за Европа, Близкия изток и Африка (ЕМЕА) е представена в региона вече 70 години в над 23 страни и има повече от 5500 служители. Дисниленд Париж отвори през 1992 г. и днес е  туристическа дестинация #1. TWDC е водещ филморазпространител, сред най-новите хитове на който са „Играта на играчките 3” и „Алиса в страната на чудесата” – и двата филма поставят рекорд в региона в допълнение към световния боксофис от над $1 млрд за всеки. Disney е първото студио в историята, което достига такъв ръст само за година. Компанията е също сред основните доставчици на телевизионни програми за разпространение на телевизионни филми с или без марката Disney, в т.ч. хитовия сериал „Отчаяни съпруги”, който се нарежда в топ 10 на сериалите от САЩ във Франция, Германия, Италия и Великобритания. Излъчват се 58 канала с марката  Disney (Disney Channel, Disney XD, Playhouse Disney, Disney Cinemagic и Toon Disney) на 23 езика в 118 страни, които достигат до повече от 76 милиона домакинства в регион EMEA. Богатият набор от адаптирани към местния потребител продукти на Disney се предлага на специализирания и масовия пазар, както и в над 100 магазина Disney във Великобритания, Испания, Италия, Франция и Португалия. Новото концептуално решение за магазин, наскоро лансирано в няколко европейски града, предлага незабравимо магическо преживяване, на което цялото семейство да се наслади.