Уникален метод за лечение на разширени вени продължава да е единственото спасение за много пациенти

2
Добави коментар
f1xx
f1xx

Склеротерапиятa под ултразвуков контрол засега е единственият БЕЗКРЪВЕН метод за лечение на разширени вени.

Този уникален, доказан в практиката и признат от специалистите метод за безоперативно отстраняване на всички форми на разширени вени, е донесъл изцеление на безброй пациенти.

У нас, вече трета година, в клиника „Виа Медика“ – София гостува израелският специалист по склеротерапия под ултразвуков контрол д-р Яир Галили. Макар и кратки неговите посещения са изключително ефективни. До момента са излекувани над 600 пациента у нас.

Този метод, разновидност на склеротерапията, е нов за България и за немалко страни по света, включително и в Европа. Изобретен е в САЩ, където д-р Галили се обучава две години, за да придобие умения и право да го упражнява. Следва  десетгодишна практика и лечение на над 25 000 пациенти в Израел и САЩ.

Методът е безболезнен и представлява инжектиране в рамките на секунди на разпенено медикаментозно вещество в областта на поразената вена. Това става с помощта на свръхмодерен ултразвуков апарат, който позволява на болния сам да види поразения участък.

След манипулацията пациентът се завръща към ежедневните си занимания.  При всеки пациент се прилага строго специфична доза от медикаментозното вещество в зависимост от формата и размера на заболяването на вената. В някои случаи е възможно да се наложи и повторна процедура след няколко месеца.

Впечатляващо е как нерядко при пациенти с много тежка форма на варикозни вени – с наличие на отворени рани, отоци, силни болки или обездвижени – само една инжекция е достатъчна за цялостното разрешаване на проблема. Важно е да се отбележи, че при този метод няма риск от рецидиви и не се налага използването на никаква анестезия по време на манипулацията.

По време на предстоящата визита от 10 до 13 ноември, д-р Галили ще направи 10 безплатни прегледа, като приоритет ще имат по-тежки случаи и пациенти, които са изчерпали всички възможности за лечение в България.

Всичко за лечението със „Склеротерапия под ултразвуков контрол“ може да научите от сайта dr-galili-bg.com или на телефони  8515155, 0879851557 и 0886548454.