Изработка и Поддръжка на Уеб сайт

1
Добави коментар
vlaev
vlaev

Изработка и Поддръжка на Уеб сайт

Ние знаем, че успехът на Вашия бизнес е повече от изработката на един уебсасйт.

Изработването на корпоративен уеб сайт е един от ключовите моменти за изграждане на имиджа на една компания и/или подобряване на реализацията на услугите и продуктите й. Всички знаем, че клиентите ни избират по първото впечатление. Първото впечатление в бизнеса е вашият уеб сайт.
За да Ви помогнем в избора, ще направим много кратка характеристика на основните функции, на които трябва да отговаря и най-обикновеният уеб сайт, за да се впише в изискванията на днешния динамичен пазар:
– Добре изглеждащ и опростен уеб дизайн. Помнете – колкото по-лесно е на клиента да се ориентира във Вашия уеб сайт, толкова по-лесно ще предпочете точно Вас. – Добра функционалност и възможност за поддръжка и подмяна на информацията бързо и лесно от самите Вас. Старите статични уеб сайтове не позволяват това. – Добавяне и премахване на страници от самите Вас. – Система за управление на изображенията и видео файловете на Вашия уеб сайт. – Управление на рекламите на Вашия сайт. – Система за управление на скритото съдържание за подобряване на оптимизацията за Google, Yahoo и др. Това е абсолютно невъзможно за старите статични разработки. Това е най-важното, за да бъдете открити, много по-важно от самият уеб дизайн на сайта. – Управление на достъпа до Вашия административен панел, създаване и премахване на потребители. – Система за правене и отчитане на статистики за посещаемостта на Вашия уеб сайт и др.
сигурно ви интересува: