Защо Ваня Пенева не спечели Мис Свят?

5
Добави коментар
kocet
kocet

Мис България събра най-много гласове в допитването – 50,5% от вота на интернет потребители от цял свят…

Ваня Пенева не само не спечели конкурса Мис Свят, но и не се нареди дори сред челната десятка.

Нямаше я и сред първите 30 от общо 61 красавици, участнички в най-престижния конкурс за красота.

Какво не й достигна на нашата Мис България? Според запознати тя е първата красавица у нас, която е имала реални шансове да се нареди в челната десятка, но това не се случи.

Други пък са на мнение, че нашето момиче е било на светлинни години от останалите кандидатки.

Нашето гардже е най-хубаво

Дори гадателката на Берлускони предрече, че Ваня Пенева ще бъде сред първите десет на конкурса Мис Свят. Не че Теодора Стефанова може да бъде критерий за достоверност…

Онлайн анкетата, която се провеждаше дни преди конкурса обаче, посочи Ваня Пенева като потенциален победител. Мис България събра най-много гласове в допитването – 50,5% от вота на интернет потребители от цял свят.

И макар анкетата също да не е авторитетна, очакванията бяха нашето момиче да се класира напред.

Да, ама не

Във виртуалното пространство може и да е най-красива, но в реалния конкурс Ваня Пенева остана много назад. Според повечето зрители, които днес коментират състезанието по форумите, конкурсът е бил политизиран.

„За пореден път печели Мис Венецуела. Много ясно, че няма да спечели миска от такава бедна страна като България. Всичко е бизнес”, коментират форумци.

Други пък са на мнение, че нещата са много по-прости. „Когато пращаме на световен конкурс Мис Крокодил, не можем да очакване да е оценена като Мис Най-красива”, коментират злобно потребители.

Припомняме, че след спечелването на титлата „Мис България”, Ваня Пенева бе сравнена с Мис Крокодил, отзивите за нея бяха повече от негативни.

При такава настройка от страна на българите и предубеденост, нищо чудно, че България никога няма да спечели Мис Свят.

hotarena.net

08/11/2011