Артистичен маникюр на точки » Красота

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Както знаете модата от котешката пътека се пренася във всеки един детайл от визията. След като ви представихме маникюр с животински шарки, днес е ред на друг актуален тренд – точките! Графичните елементи са изключително подходящ мотив за нотките ви, който може лесно да постигнете в домашни условия.

Точките създават различно настроение, в зависимост от вариацията, на която ще се спрете. Може да заложите на весел, елеганен или авангарден маникюр. Желаното „звучене” ще постигнете с избора на цвят, големината на точките и самото им композиционно разположение върху плочката на вашия нокът.

Съобразете маникюра с цялостната визия, която искате да постигнете, като изберете пастелен или ярък нюанс. За почитателите на графичната стилистика са подходящи черно-белите багри. Актуален е цветният френски маникюр, при който геометричните елементи са разположени в горната част на нокътя. Точките може да са с еднаква или различна големина, разположени подредено или хаотично, в права линия и по диагонал.

Експериментирайте с цветовете! Не е задължително точиците да се еднакви. Създайте усещане за перспектива и движение, например чрез преливане на нюансите. Ние ви предлагаме няколко ефектни решения на маникюр в тази стилистика. Подходите са различни, изберете този, който ви допада и започвайте да творите смело и с въображение!

Автор: Делица Цонева